Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydsza siostrą ,

Polecane posty

Gość gość
Zamknij ją w piwnicy... To jest Twoja siostra. Powinno zależeć Ci na dobrych relacjach z nią. Twój problem nie zniknie jak się od niej odseparujesz. Zastanów się nad tym co jest w życiu ważniejsze.

Gość gość
Wyprowadź się.

Gość gość
Poluzuj siostrzana "więź" :P

Gość gość
takie duze dziewczyny i jeszcze mieszkaja z rodzicami.pracujecie, studiujecie?co kazda z was porabia?ogladalam poz tym pewnien serial, w odcinku dochodzenie w sprawie zamordowanej mlodej tenisistki, dziewczyna odnoszaca sukcesy i w skali 1-10 pelne 10.podejrzewano o morderstwo tez jej "brzydsza" siostre-ale to nie ona, mimo iz miala powody.dziewczyna w zasadzie niebrzydka, jakies 6, tylko rodzice ja wepchneli w te role.Piekna siostra wyjechala na swoje, a ta druga zmusili do opieki nad matka po wypadku.Zero wdziecznosci za poswiecenie oczywiscie i dalszy zachwyt nad cudowna siostra i niezmierny zal (ze moze to ta druga "brzydsza" powinna zginac).w koncu dziewczyna sie zbuntowala, spakowala 2 walizki, pozegnala znienacka i wyjechala bez uprzedzenia.Jak to ogladalam to przykro mi bylo, ze jak mozna tak jedno faworyzowac a drugie utracac (mimo ze superinteligentna, a piekna tenisistka len i tepak do nauki, tylko ze krecic rakieta i dupa umiala).Ta piekna w kazdym razie kazdemu dzialala na nerwy, siostrze, trenerce, przystojnemu koledze ktoremu sie narzucala a on jej nie chcial za wredny charakter, rodzicom dziewczyny ktora zginela w wypadku z jej winy).jakos oprocz rodzicow nikt za nia nie plakal i film tak skonstruowany ze i w kazdym wbudzala antypatie, na poczatku niewatpliwie zazdrosc

Gość gość
i co ma ten film wspólnego z tematem skoro to autorka ma paskudny charakter?

Gość gośćas
Nie sadze bys byla brzydsza moze nie zrobiona ty napewno jestes z tych skromniejszych co tapety nie naloza ful ,co tipsow nie zrobia co krotkiej spodnicybnie zaloza co dekoltu do pasa nie ubiora, co czerwonych szpilek nie nosza co ponczoch nie ubieraja:) a takie wzrok przykowaja I zwracaja uwage ale w 90%traca przy blizszym poznaniu skoro teraz z faceta mozna zrobic laske to z ciebie mozna zrobic super laske!!!! Wiedz do dziela !!!!

Gość Galon
A ja myślę, że tak naprawdę to jesteś facetem, który udaje słodką, pokrzywdzoną przez los siostrzyczkę i kto wie co ty tam robisz po drugiej stronie sieci. Ty pieprzony zboczeńcu.

Gość gość
Załóż sobie stały aparat ortodontyczny. Ja też czułam sie brzydszą siostrą i moim kompleksem były zęby, jednak ja skorzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak, to wszystko mi przeszło :)

Gość Alisssa
Witaj! Cale lata mialam to samo. Teraz mam 33 lata ona 32 i troche sie upodobnilysmy. Niektorzy nas myla :) A bylo tragicznie. Mialam depresje. Ale nie moge mowic ze akurat przez nia. W Twoim wieku mialam zalamanie nerwowe leczylam to. Od kilku lat jestem po slubie mam od niedawna dziecko. Poukladalam pewne sprawy. Siostra tez mezatka. Coz. Mialam 13 lat to sie zaczelo. Ona wypiekniala. Sliczna brunetka szczupla o idealnej cerze pieknej twarzy kobieca. A ja... Szkoda slow. Paskudna z tradzikiem lojotokiem meska z twarzy. Jestem pewna ze gdyby nie pcos tez bylabym ladna. Bralam pigulki troche pomagaly ale mialam rzadkie wlosy a siostra piekne geste dlugie. Teraz cera troche lepsza Pieknosci nie jestem i nigdy nie bede. Wiem co czujesz.

Gość gość
piękno zawsze jest związane z pewnością siebie. zawsze. to czy ma gęste włosy czy rzadkie nie ma znaczenia. jest lepsza bot y ja tak widzisz.

Gość gość
Piekno = lepsze traktowanie przez facetow na kazdym kroku= bardzo latwo byc pewna siebie a nawet roszczeniowa. Takie kobiety smieja siez brzydkich facetow wiem bo slyszalam. Gardza nimi bo czuja sie tak piekne. A ci faceci nielepsi sami za nic maja brzydsze tylko wielbia slicznotki i kolo sie zamyka.