Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje z prawie dwulatkiem ??

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chcialabym wybrac sie z narzeczonym i synkiem ktory bedzie miec wtedy roczek i 10 miesiecy wiec prawie 2 latka na wakacje. Moglibyscie sie podzielic swoim zdaniem gdzie warto pojechac z malym dzieckiem, na jak dlugo, na co najlepiej zwracac uwage itp. Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi.

Gość Kaligulaaa
Myślę, że 10 dni nad morzem byłoby dobrym rozwiązaniem. Na pewno musisz pamiętać o kremach z filtrem, ale to chyba oczywiste. Widziałam na bookapart fajne apartamenty chyba w Gdańsku. Tak będzie wam wygodniej niż w hotelu, bo jest kuchnia więc nie ma problemy z przygotowaniem mleka czy kaszki dla malucha.

Gość gość
a nie lepiej góry? super miejscem jest Świeradów Zdrój, my tam zatrzymalismy sie w osrodku Kaja- ekstra miejsce rowniez dla dzieci, bo jest plac zabaw, wypoczynek na calego :)

Gość gość
Leć gdzieś za granicę, synek do 2 lat jest infantem i nie płacisz za niego, tylko wcześniej poproś o łóżeczko dla dzieci

Moja córka teraz ma już starsze dziecko, ale jak były małe to często zabierała mnie jako babcie-opiekunkę. Z wszystkich naszych podrózy najlepiej wspominam Zakopane i hotel Kasprowy www.kasprowy.pl bo tam było dużo atrakcji dla maluchów i łatwiej mi było się nimi zająć, nawet jak zostawaliśmy w hotelu