Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nowego chłopaka i mam problem

Polecane posty

Gość gość

Otóż rozstałam się z moim byłym ok 20 dni temu, byliśmy razem 8 miesięcy, ale ja z nim zerwałam, potem chciałam to naprawić to nie chciał. Jego strata. Ja mam już nowego i mam problem. Okazało się ze mój nowy mieszka na tej samej ulicy co mój były! Dosłownie kilka domów obok. Boje się ze spotkam mojego byłego będąc z nowym, nie wiem jak by się on zachował ale mam wrażenie ze walnął by jakiś głupi tekst ze szybko się pocieszylam albo coś w tym stylu. Przeraża mnie to bo mam zamiar ułożyć sobie życie z tym nowym bo bardzo mi się podoba a on by to popsuł. Jakbyście się zachowały w takiej sytuacji jakbyście go spotkały? Albo w ogóle co robić? Olać to? Ja naprawdę boje się wyjść z moim obecnym przed dom gdzieś, do sklepu z obawy przed taką wpadka. Mam 19 lat.

Gość gość
Olej to i ciesz się życiem

Za swoje czyny trzeba ponosić odpowiedzialność konsekwence. Boisz się reakcji byłego tzn że obecnym ci nie zależy. Nie obchodziło by ciebie co były powie zrobi.

Gość gość
po 3 tyg to troche dziwne ze tak szybko zapomnialas o jednym i zdazylas sie zakochac w kims innym. Moze on teraz mysli ze juz sie spotykaliscie podczas, gdy byliscie razem i dlatego tak sie zachowuje

Gość gość
postaw sie na jego miejscu. Kochasz chlopaka , zrywacie i nagle on ma juz nowa . to by oznaczalo ze nic dla niego nie znaczylas i obeszlo go to rozstanie

Gość metr sześćdziesiąt w kapeluszu
Żadna "strata", chyba że dla Ciebie. :classic_cool: Życzę Ci szybkiej konfrontacji. :classic_cool: