Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbwwwhhh

Dla mężczyzn nie czujących przyjemności z loda

Polecane posty

Gość bbbwwwhhh

Moi drodzy przez długi okres czasu byłem zły że lód nie sprawia mi przyjemności, zawsze czułem taki lekki dyskomfort i nadwrażliwość, przez co nie mogłem dojść do orgazmu. Wiadomo również że chciałem się z tego cieszyć jak wszyscy faceci na świecie. Niedawno znalazłem przyczynę i rozwiązanie problemu. Moim problemem są grudki perliste prącia. Kto je ma ten wie o co chodzi, kto nie wie musi sobie sprawdzić. W każdym razie to one są odpowiedzialne za moją nadwrażliwość i skutecznym sposobem okazała się maść znieczulająca którą stosuje się np. podczas bólu dziąseł. Taka maść znieczula penisa i pozwala cieszyć się z seksu oralnego. Jest bezpieczna dla partnerki, bo skoro jest na dziąsła to można ją stosować doustnie. Aplikuję ją nakładając kroplę na patyczek do uszu i smaruje obwód główki żołędzia. Zauważyłem też ciekawy efekt uboczny lekkie uczucie chłodu połączone z mocniejszą erekcją :). Gdy cały obwód jest posmarowany i maść zacznie działać wasza dziewczyna może przystąpić do działania. Efekty są kosmiczne! :)

Gość gość
Chory temat :(

Gość gość
Ale ja nie mówię o przedwczesnym wytrysku. To jest typowy problem dotyczący dojścia do orgazmu i osiągnięcia przyjemności z zaspokajania ustami. Chociaż w jednym możesz mieć rację, bo myślałem czy dałoby się nasmarować grudki tym preparatem z prezerwatyw przedłużających stosunek, ale sądzę że taki preparat mógłby być bardziej szkodliwy dla partnerki, więc lepsza jest ta maść do dziąseł.

Gość fuj fuj fuj69
porzygałam się... sorry...