Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chawres

Problem z laktatorem Medela Swing

Polecane posty

Gość chawres

Dziewczyny pomocy! Dostałam od kuzynki laktator medela swing. Ona go używają chyba z 2 tyg i przeszła odrazu na żywienie sztuczne. Kupiony był w zeszłym roku lecz nie mamy paragonu. Zaznaczam ze części sa nowe. Dziś gdy chciałam go "odpalic" okazało się ze nie działa! Tzn, buczy normalnie, jakby dzialal ale nie zasysa.. nic a nic.. czy któraś z was miała taki problem? Ktoś mógłby mi pomóc? HELP!

Gość gość
Sprawdz dobrze rurke, ja go uzywam od 4m-cy co 3/4h i dziala rewelacyjnie. Czasem tylko jak mi sie wezyk poluzuje to maszyna burczy a wogole nie zasysa wystarczy docisna i smiga

Gość gość
Jak zaworek jest niedokładnie przymocowany (zbyt lekko) lub membrana się do niego przykleiła to też może nie zasysać.

Gość chawres
Rurke i zaworek dociskam na maxa. Membrana leży na zaworku luźno, tzn. ten odstajacy element pewnie siedzi w dziurce i na moje oko przylega do zaworka. Jak pociagne ustami to sie "wgniata" ale samo urządzenie nie daje rady tego zrobić..

Gość chawres
Poza tym, spróbowałam go przeplukac (według instrukcji producenta). Wyjęłam gabeczke z tylu i baterie, podlaczylam zasilacz. Rurkę wlozylam do miski z woda i mydłem. Urządzenie powinno zassac wode ktora powinna wyplynac od dolu. I nic! Nic nie zasysa! Tylko buczy ze pracuje :-( jestem załamana.. tyle kasy :-(

Gość gość
witaj, znalazłaś rozwiązanie? Mój laktator ma dokładnie takie same objawy :(

Gość gość
To uroki laktatorow elektrycznych mialam to samo z lovi sluzyl mi tydzien.Badziew totalny a drogi jak nie wiem nic nie warty.