Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotność po 30.

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego, gdy samotny facet jest po 30 to mówi się, że jest jeszcze młody, a samotna kobieta w tym wieku jest skazana na samotność? Żeby nie było, jestem facetem.

Gość gość
ej. a czym sie rozni samotnosc w wieku 27lat od samotnosci w wieku 31lat, jakos inaczej sie ja odczuwa? chcialabym wiedziec zeby za wczasu sie przygotowac psychicznie. na cos mam zwrocic szczegolnie uwage, jakies rady wskazowki?

Gość gość
mi się wydaje, że im jest się starszym tym jest gorzej, bo trudniej zmienić ten stan, trudniej poznać nowych "wolnych" ludzi.

Gość gość
dokladnie, jak mialam 16 lat to pissda zawojowalam swiat, jak 22 to juz trzeba bylo przysciasc nad wygladem, a 27 to juz trzeba inteligencja sie podpierac. ech, tamte czasy byly proste, na sam zapach mojej pissdy mialam kolejke adoratorow :)

Gość gość
no właśnie, zalezy co kto posiada jak tylko pipę i paszczę, to im starsza, tym trudniej kogoś zwabić

Gość pempek pimpek
samotna baba po 30stce to przegrała życie bo ich termin ważności krótszy

Gość gość
mnie sie nie spieszy, nie zamierzam tracic czasu na prace w obejsciu :faceta:, jeszcze zeby on mial kaprysy zeby mnie zapladniac. po moim trupie. moje cialko ma pozostac nie naruszone zadnymi porodami.

Gość cel samicy
cel życia baby to rodzić, nie kariera, nie wygody, dymać i rodzić, koniec