Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chodzi na solarium!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Zwariował facet, czy to ja jakaś ograniczona jestem? Zawsze miał ładną ciemną karnację, taka trochę cygańska opalenizna to fakt, ale nigdy nie pomyślałam, żeby na solarium latać. Dowiedziałam się dopiero dzisiaj o tym jak się spotkaliśmy... Na powitanie chciałam się do niego przytulić a on odskoczył i "ała ała" ja do niego, że co się stało, a on, że sie spalił na solarium, bo poszedł na 20 minut czy więcej i chyba zaraz gacie zdejmie, bo go gumka ciśnie O.o Padłam na glebę. To nie jest takie trochę gejowskie?

Gość gość
To nie jest takie trochę gejowskie? x masz fistaszka zamiast mózgu dziewczynko, obecnie faceci hetero są bardziej spedaleni niz geje, znam jednego geja, wielkie chłop z brodą i długimi włosami, wyglada raczej jak motocyklista niz pisda, poza tym to chyba prowokacja...ale z drugiej strony Polska to naród kato debili wiec nic mnie nie zdziwi

Gość gość
haha mój też łazi na takie pokaźne minuty :D potem go dotknąć nie można,bo jęczy, że go piecze i majty też ściąga. mi tam się podoba jak wygląda, nienawidzę takich bladych facetów, którzy tylko w lato mają opalone kawałek ręki czy granicę od krótkich spodenek, a ten to nawet dupcia spalona. gejem to mój na pewno nie jest :D wydaje mi się, że to taki przesadny rodzaj dbania o siebie... zostaw go w spokoju, niech się smaży

Gość gość
znam jednego geja, wielkie chłop z brodą i długimi włosami, wyglada raczej jak motocyklista niz pisda xxxxxxxxxxx jednego, więc zamknij mordę i hamuj pięto, śmieciu.

Gość gość
bardzo. na starosc skonczy z twarza jak Lepper albo P. Schramm

Gość gość
jesteś ograniczona

Gość gość
a co ile on na tą solare lata?