Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkac sie czy nie?

Polecane posty

Gość gość

No więc umawialam sie z facetem z neta , bylismy umowieni na pewien dzien ale on napsal mi ze nie moze spotkac tego dnia ze moze wybierzemy sie jutro. No ale na drugi dzien zero oznak zycia i tak przez kilka dni. Juz myslalam ze zostalam olana i qkurzylam sie bo mogl chociaz napisac wiadomosc z wyjasnieniami zetego dnia tez nie da rady a on olal totalnie mnie. Na weekend tez sie nie odezwal i szczerze to stwierdzilam ze nic to olewam tez. No i po weekendzie znow zaproponowal spotkanie ale go.olalalam. No i napisal drugi raz ztym ze chyba z wiekszym juz szacunkiem czy mialabym ochote i czas spitkac sie. Dodam ze w sunie to nawet nie widzielismy sie ale troche wkyrzyl mnie tym ze tak olal mnie od razu pomyslalam ze spotyka sie z kim rownolegle no i nawet zero fatygi by poinfirmowac o tym ze jednak spotkwnie nie odbedzie sie. No i teraz dsc szanse spotkac sue z nim czy olac? Trochw mi to smuerdzi a napeawde nie mam ochoty teraz na rozvzarowanie kolejne. Co zrobic?

Gość gość
Pewnie spotyka się z kilkoma na raz. Nie bądź naiwna. Poszukaj takiego, który skoncentruje się tylko na Tobie. Ja miałam to szczęście, żeby trafić na takiego wiernego, lojalnego faceta. Niestety nie uszanowałam tego i go straciłam.

może jeszcze umówił się z innymi dziewczynami w między czasie, albo jak mój znajomy, miał pewne powody.....w sumie co Ci zależy, nie spodoba ci się to zerwiecie kontakt. Chyba że to psychopata, XD nie wiadomo kogo można przez neta poznać :P

Gość gość
Tak tez pomyslalam, dlatego postanowilam olac go. Troche zachowal sie jak cwaniak nie napisal przeprosin ani nic i tak jakby oznajmil mi ten fakt ze nie spotykamy sie a na drugi dzien tez nie odezwal sie. Chcialam kogos poznac bo ostatnio jestwm samotna wiele osob zarzuca mi ze jestem czepliwa skoro nie akceptye jak ktos traktujw mnie bez szacunku jak np tutaj. Czasem naprawde chcialabym otworzyc sie na jakas znajomosc ale ostatnio stale spotukaja mnie takie sytuacje i juz.mi sie odechciewa:/

może tacy są ludzie z neta, albo z dużych miast, mają duży wybór dziewczyn. Na pewno na kogoś fajnego natrafisz. Może popracuj trochę nad sobą też , nie wiem jak wyglądasz, ale faceci lubia jak laska ma jakieś zainteresowania poza tv. Np sport, taniec, muzyka.

Gość gość
Mam zaintereowan sporo, muzyka kino ,psychogia, rolki. Z wygladu tez jestem ponoc atrakcyjna. Ogolnie na brak zainteresowania nie narzekam ale wiecznie trafiam na jakichs z facetow z problemami albo cwaniakow ktorym sie wydaje ze moga miec kazda laske jak ten u gory opisany przypadek najpewniej. Ten facet w doatku nawet mnie nie widzial i nie zdazyl poznac wiec mysle ze po prostu kolejny raz trafilam na cwaniaka.

Gość gość
Jestem ostatnio okropnie sfrustrowana ludzmi. Widze jak inni zyja w zwiazkach niekoniecznie idealnych gdzie ludzie kloca sie stale ponizaja czy zdradzaja. Ja postanowilam byc sama bo nie chce takich relacji a duzo osob mi to zarzuca jakobym miala wymagania z kosmosu. Z drugiej strony mam dosc bycia samotna i czasem zastanawiam sie czy tamci ludzie nie sa ode mnie i tak szczesliwsi.

moja koleżanka poznała faceta na tym badu, bado, portal radkowy, teraz jest szczęśliwa

Gość gość
Ja juz nie chce nikogo nie ufam nikomu.