Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

odczucie pulsu w calym ciele pomocy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

mam 16 lat, nigdy nie mia艂am problem贸w z ci艣nieniem, gdy by艂am ma艂a by艂am pod opieka kardiologa, ale nie dolega艂o mi nic powa偶nego, jakies pol roku temu rowniez by艂am bo dosta艂膮m skierowanie od lekarza rodzinnego - nic jednak lekarz nie wykry艂. Moim problemem jest odczuwanie pulsu w ca艂ym ciele najabrdziej na brzuchu, kt贸ry sam unosi si臋 ku g贸rze w rytm serca (okres mia艂am ostatnio 28 kwietnia ), d艂oniach, szy, skroniach - wszedzie gdzie nie dotkne - nawet w艂osy kt贸re mi luzno wisza poruszaja sie w ten rytm serca, kompletnie nie wiem co robic - strasznie sie boje. W internecie przeczyta艂am o wszystkich chorobach ale nigdzie nie widzia艂am takich objaw贸w jakie ja mam - od nadczynno艣ci tarczycy, anemii poprzez nerwice serca - z kt贸ra mam najwiecej wspolnego bo panicznie sie boje tego co sie ze mna dzieje, nigdy nie czu艂am az tak tego pulsu.... boje sie isc do lekarza... pol roku temu mia艂am robione ekg na kt贸re mia艂am skierowanie - nic wtedy nie wykaza艂o. odczucie pulsu pojawia sie na moment np. w uchu czy na policzku ktory pulsuje wrecz.... czym to moze byc? moze to byc jakies zaburzenie rytmu serca? spowodowane zblizajacym sie okresem? a moze jakas nerwica? bardzo prosze o pomoc bo juz sobie nie radze...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dopowiem jeszcze, 偶e p贸艂 roku temu mia艂am b贸l w klatce piersiowej (co艣 w rodzaju ucisku), ale mog艂o to by膰 spowodowane tym 偶e ma艂o przyjmuj臋 p艂yn贸w i kardiolog stwierdzi艂 mi omdlenia wazowagalne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prof Dr
Brzmi jak bardzo powazna choroba serce. Niestety nie da sie tego wyleczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prosze nie strasz mnie... w internecie r贸wnie偶 s膮 informacje kt贸re si臋 powielaj膮 - nadczynno艣膰 tarczycy czy anemia... kompletnie nie wiem co robi膰 - najgorsze 偶e to ma r贸wnie偶 pod艂o偶e psychiczne i ci膮g艂y niepok贸j i myslenie o tym. Ale m贸wi臋 - p贸艂 roku temu nic mi nie stwierdzono opr贸cz tych omdle艅 kt贸re s膮 wywo艂ane przyjmowanie ma艂ej ilo艣ci p艂yn贸w i kontrolna wizyta za rok...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaklad pogrzebowy
Witam serdecznie. Dla mlodych ludzi do 21 r.z. mamy specjalne oferty zwiazane z trumna i pochowkiem. Warto jeszcze za zycia zadbac o przyszlosc. Zapraszamy do wspolpracy.

Udost臋pnij ten post