Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sribja

Mąż ciągle robi problemy...

Polecane posty

Gość Sribja

Cześć:) jest ktoś chętny do popisania na tym forum?? Chciałabym się komuś wyzalic..mam osoby do których mogła bym się odezwać ale jest mi wstyd znów do nich pisać:( chciałabym pogadać z kimś kto mnie wysłucha i doradzi jakoosoba trzecia... !

Gość gość
Chętnie ale ciebie pewnie już nie ma. Tak na marginesie, małżeńskie sprawy załatwia się rozmowami jak i słuchaniem czy druga połówka nie ma jednak w czymś racji.

Gość gość
Zgadzam się z tobą powyżej. W związku nie powinno być żadnych tajemnic i izolacji przed mężem! Ja mam męża zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego cipki wspierał porody nie wstydzę się męża i dlatego widzi że nie gardzę nim jak to robi większość zacofanych polek wstydzą się męża! !!

Gość gość
Bo tak już mają wpojone że powinne się wstydzić. Nie tyle męża co, PRZED mężem. Nie ogarniam tego. Razem sypiają, uprawiają seks dzieląc się najimtymnieją częścią swojego ciała, a jak przyjdzie co do czego to buzia na kłódkę?!

Gość gość
ty od cipki, mam nadzieję że z mężem do proktologa też chodzisz :)

Gość gość
Ok. Tylko nie wszystkich mezow interesuja intymne problemu kobiety. Facet chce kobiety ze zdrowa cipka zeby sobie z******* i nie interesuje go jakis nalot czy upławy. Jakby chcial miec chora to by do burdelu poszedl

Gość gość
Jakiego typu??