Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Lidia

Wczoraj skończyłam 30 lat

Polecane posty

Gość gość Lidia

Skromna impreza rodzinna odbędzie się dzisiaj, w godzinach popołudniowych. Wczoraj z życzeniami wystąpili koledzy i koleżanki z pracy. Wiedząc jak takie imprezy są organizowane w firmie, w której pracuję, postąpiłam podobnie. Koleżanki i kolegów poczęstowałam kawą i ciastem, najbliższych współpracowników z działu zaprosiłam po pracy na piwo. Do opieki nad dziećmi zaangażowałam moją 28 -letnią kuzynkę. Moje dzieci [6 i 8 lat] ją znają, lubią i dobrze się z nią czują. Pracę skończyłam o 19, wizyta w barze - 2 małe piwa, pizza, do domu powrót o 22.15 W domu zastałam wizytę rodziców, zbulwersowani, że piłam!, nie wolno mi pod nieobecność męża! Jestem bezmyślna, nie dbam o dzieci, zostawiam je pod byle jaką opieką, a wszystko to w obecności dzieci. Przyznam, że poniosły mnie nerwy, co takiego złego zrobiłam? Poprosiłam ich o opuszczenie mojego domu i zastanowienie się, kto tu przegiął? Mąż w delegacji, wróci za kilka godzin. Rzadko piję alkohol, tym razem też nie przesadziłam, opiekę trzeźwej ciotki zapewniłam, a ja też nie wróciłam w marynarskim stanie. Jak W sobie w podobnych stanach radzicie?

Gość gość
Oni przegięli, wtrącają się za bardzo w Twoje życie :O Zachowałaś się normalnie.

Gość gość
a ja kończe też niedługo 30lat i mam doła, bo nie mogę się z tym pogodzić

Gość gość
Przynajmniej masz męża, samotne 30 już go nigdy nie znajdą.

Gość gość
autorko oni przegieli nie martw sie zazdroszcza:P z aich czasów 30 lat to juz wiek do grobu i zero zycia towarzyskiego

Gość gość
no ja nie moge :D Masz dwoje duzych dzieci, nie niemowlaki. O 22 jak wróciłaś powinny już spać wiec o co ta cała afera? Dwa małe piwa? czyli 0.6l piwa?:D toż pewnie po dwóch -trzech godzinach byłabyś na tyle trzeźwa że prowadzić byś mogła nawet w razie W.