Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku. Zero niebieskich

Polecane posty

Zero to jest alkoholu w piwie bezalkoholowym. :D I co może nagłośnić Muszka, jak zaraz pojawia się ten bydlak i rozwija swój papier toaletowy. :O :O A ja lubię sobie poczytać, co Muszka na do napisania. :) 🌼

Gość gość
ciekawe, czy ten dzisiejszy hejterek to gęś.

Gość gość
Piotrula dla ciebie nawet hejterka z banem madzia rozumię była super lizydoopo

Gość gość
.............A jak pada to niebiescy są kiepscy

gość dziś Gdyby nie Magdalena Nigdy byś nie przeżył ostatniego trende na forume. :D Madzię oczywiście pozdrawiam. :) 🖐️ Z Niej taka hejterka ,jak z ciebie niebieski. :O :O

Gość gość
Nowy się starzeje po prostu

Gość gość
Madzialena zalozyla ten temat

No przecież nie młodnieję idioto. :O Chyba że ty masz inaczej. :D Koniecznie musisz o tym opowiedzieć. Ale nie spiesz się, na rozklejki i sentymenty przyjdzie jeszcze czas. ;) 🖐️

Gość gość
nowy to stary pedrylo hihi :D.

Gość gość
Chociaż nie usuwa wpisów o sobie jak Moszna;).

Gość gość
Noweuszu jest niedopchany i temu pieje:D .

Gość gość
madzialena transwestyto :D.

Gość gość
Te, nowy, to co oferujesz, hotel? Nieźle musisz być zdesperowany. Dawno ci loda nikt nie robił. Z połykiem rzecz jasna.

gość dziś Ludzie zakładają tematy. To normalne. Masz najwyraźniej jakieś emocjonalne kłopoty :O Chcesz Jej tego zabronić? Bo nie wiem do czego zmierzasz pisząc takie posty. :O

Gość gość
Niedopchany. Chyba umrę ze śmiechu. Trzeba go dopchnąć, zdecydowanym ruchem. Może Najnowszy się skusi?

Gość gość
Psst, Madzia, to ty tylko po pijaku? Wstydź się. Ło matko, kafe stoi na tych tematach od wieków a wy jeszcze macie jakieś dziwne opory. Praca u podstaw normalnie.

Żadnych hoteli, co ja bezdomny jestem. :O Do tego szerokim łukiem ludzi, którzy piszą "te" :O :O To nie są dla mnie cywilizowane formy zwracania się do innego człowieka Odpadasz Nie nadajesz się nawet by posprzątać gowno po swoim psie.

Gość gość
noweusz nie garnie sie do kobiet,woli z facetami i temu cwelem jest .

Gość gość
te nowy jeebiesz sie w duupe?

gość dziś To ty piszczysz jak klasyczny pomarańczowy szczurek. :O Właściwie to mógłbym ciebie rozdeptać, ale miniony piątek, był tak bogaty we wrażenia :D, że na długo mi wystarczy. Dlatego nie obraź się, ale będę ciebie odpędzał jak natrętną muchę a nie kogoś, kto chce mi skoczyć do gardła. :(

Gość gość
Durna niebieska makolągwa :o.

Gość gośćmagda
🖐️ Dwie strony bełkotu o niczym. Podziwiam niektórych za nadmiar wolnego czasu, energii i trud włożony w całe to forum, że się wam chce pisać i wymyślać te opowieści dziwnej treści :-D Niestety temat nie jest mojego autorstwa. W soboty to zwykle robią to, czego nie zdąże zrobić w tygodniu - Czyli wszystko. Od sprzątania całego domu po koszenie trawy. Nie ma zmiłuj, nic samo się nie zrobi. Szkoda czasu i pogody na siedzenie w tym miejscu. Z reszta co tu zostało? Nic i to już nie wróci. Krótko bo czas goni, a są ciekawsze i przyjemniejsze rzeczy o robienia niż siedzenie na forum i kopanie się z koniem:-D Skończcie z tym transwestytą, z tymi wpisami, że spamuje Wersety, że jestem zazdrosna o facetów, bo niczego nie rozumiem:-D Wiem, ja to wszystko wiem. Przez ostatnie 2 lata się naczytałam jaka to jestem mało inteligentna, aseksualna, stara i nadaje się tylko do kiszenia ogórków :-D Nudna kucharzyna. Nie usuwam żadnych wpisów, czasami z sentymentu poczytam i to wszystko. Jeszcze słowo do osoby, którą boli głowa o mój ban. Nie masz ciekawszych zmartwień? Szkoda, że usunęłam maila od Arka z Abuse, że na moją prośbę konto zostało usunięte. Niech cię już głowa oto nie boli, moja sprawa, a tobie nic do tego. Może będziesz spać spokojniej. Jeżeli nie to polecam bieganie przed snem lub jakąś lekturę. Dokarmisz mózg i poprawisz figurę. Tyle w temacie. Dobranoc 🖐️

Gość gość
bo potrafiła napisać kilka logicznych i prawdziwych zdań? ty tak nie potrafisz...

Gość gośćmagda
Rozumię .:-D.

gośćmagda dziś ,,,i twój ambitny post, z którego przeczytałem tylko jedno zdanie, bo i po co więcej. Łatwo się domyślić co było dalej. :O :O Płacz siermięgi, której ni jak nie dogodzisz. :O :O

Gość gość
Nowy i Ty też? :D A ona tak za Tobą latała :D

Gość gośćmagda
Nowy to pedofil i nic nie rozumię. :-D

Gość gość
In spe turla łyse bobery 👄