Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadurzyłam się w 40latku

Polecane posty

Gość gość

A jestem od niego 15 lat młodsza. Czy on również może się we mnie zakochać, czy chodzi mu tylko o seks? co sadzicie o związkach z taka roznica wieku?

Gość gość
Myślę, że starzy faceci by takie chcieli ale to prawie zawsze niemożliwe do wykonania.

Gość gość
kazdy facet jest inny.ja mialam 23 lata a on 38.teraz malzenstwo i dziecko.

Gość gość
Jeśli się zadurzyłaś, to cięż się tym i bądź z nim. Nie czytaj komentarzy kobiet które bluzgają na tego faceta nie znając go, bo one nienawidzą każdego mężczyzny, ze względu na to, że są nieszczęśliwe i muszą wylać swój jad. No i pewnie Ci zazdroszczą.

Gość gość
*ciesz nie cięż.

Gość gość
Większość wolnych 40-latków lubiący młodsze to *****cze dowartościowujacy się młodymi, ale traktujący je (z początku nie ale później zawsze) jak głupsze od siebie. Rzadko się zdarza facet traktujący młodszą jak wartościowego człowieka, a nie tylko rajcujący się jej młodością. Taki facet też nigdy nie wyśmiewa się równolatek ani starszych i często nie jest kawalerem a rozwodnikiem.

Gość gość
Ja się kiedyś zadużyłam w 33 latku, 14 lat starszym ode mnie. Teraz mój 33 latek jest 44 latkiem. Wtedy jemu chodziło głownie o seks, a mnie o coś więcej Teraz jemu o coś więcej, a mnie o chodzi o seks ... :classic_cool:

Gość gość
Nie wpisuj się starcze jako kobieta 🖐️

Gość gość
ja spotkałam się kiedyś kilka razy z takim starym, ale było bardzo nudno, on miał kompletnie inny świat, nie dogadywał się z moimi znajomymi, nie rozumiał nas zostawiłam go dla 10 lat młodszego chłopaka od niego

Gość gość