Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedługo będę oglądać ludzi bezdomnych,streszczenie i parodia z youtube ,co w ty

Polecane posty

Gość gość

ndz pon ,problem w tym ze i tak planuje odejsc niedlugo z tad mam juz plan jak odejde ,nie chce zadnej policji szukam jakiegos wspolczocia nie wytrzymuje juz tego zaczczucia ,choroby i zniszczonej psychiki ,depresji ;D dziś może popłynę ale tylko może

Gość gość
potem pozytywizm i z polskim wyjde chyba na jakas prosta chociaz nie wiem czy to mi pomoze wgl w czyms ,a jak nie zdam albo dozyje do tego to juz wgl bede czubek ;/ ee tam nikogo to nie obchodzi czuje duzo zalu do tych szkol i nauczycieli i nie na widze ich ,juz z tego nie wyjde ;/

Gość gość
juz sie wiecej nie dam w******* na ocene po prostu bede sie klocic ,nie dam sobie postawic jedynki a komus nie oczywiscie jak zalicze ten polski to niech sobie stawiaja i innym te dwojki tam mam to w d***e ale sie wk****am bo mnie juz 2 razy udupili w takiej szkole ... raz to nie tylko ja nie powinienem nie zdac,zrobilem jako jedyny ta prace (na czym to polegalo) inni mieli poprawki i ich poprawili ,drugi raz oddalem prace kontrolna ,chodzilem caly rok ,pracowalem,uczylem sie innemu wstawili dwojke bez odpowiedzi( co jest absurdem biorac pod uwage ze kazdy kto odpowiadal dostal jedynke) to on tez powinien miec i MNIE UWALILI k***y