Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam karmiących piersią

Polecane posty

Gość gość

Od którego miesiąca wprowadziłyście stałe posiłki. Moja Kinga za 3dni kończy 3mc. Wiem że mam czas na to, no tylko właściwie kiedy mam zacząć sloiczki w sklepie są od 4mc...więc wtedy?

Gość gość
Słoiczki niee... rób sama jakies proste dania.

Gość gość
Ile wazy Twoje dziecko? Te mleka modyfikowane sa bardzompdzywcze i jednak troche tucza. Jesli nie macie tego problemu to pomsau mozesz cos wprowadzac,na zasadzie po lyzeczce,dla sprobowania. Na Twoim miejscu poczekalabym jednak do czwartego,piatego miesiaca,na spokojnie :-) Moje dziecko w tym wieku juz jadlo starte jabluszko,bananka,kleik,kaszke ryzowa.Probowala juz zupki,np. Rosolku. Wszystko stopniowo i po troszku.

Gość gość
Ja karmilam mm i posilki sloikowe sie wprowadzalo po skonczonym 4msc. U dzieci kp rozszerzania mozna zaczac pozniej, wg tego co czytalam po 6msc.

Gość gość
chciałbym być tak karmiony z cycuszka buu

Gość gość
No moja kluseczka jest pulchniutka 6,300kg i oczywiście jedzonko zamierzam sama gotować... Napisałam że widziałam w sklepie sloiczki od 4mc a to wcale nie znaczy że zamierzam je kupować

Gość gość
Jeśli karmisz piersią to dietę rozszerza się po 6 miesiącu

Gość gość
Karmilam piersią, dietę zaczęłam rozszerzać po 4 miesiącu. Zaczęłam od ziemniaczkow i marchewki

Gość gość
chciałbym nawilżyć cycki jakiejś rudej samicy nasieniem swym

Gość gość
Ja zaczęłam ok 5 miesiąca. Już pediatra mi powiedziała żeby delikatnie zacząć podawać gluten. Podawałam oczywiście O ZGROZO TRUCIZNĘ W SŁOICZKACH!!!!!!!!!!! Poza tymi okropieństwami po 6 miesiącu wprowadziłam mm - ale tylko na jego bazie robiłam kaszki(jaglana, orkiszowa itp.) Mały ma 9 miesięcy i powoli go odstawiam. Zostało karmienie nocne.

Gość gość
7,5 miesiąca, metodą BLW. Córa je chętnie, je wszystko, doskonale rośnie. 4 miesiące to za wcześnie, powinno zaczynać się po 6 miesiącu, kiedy układ pokarmowy już dojrzeje.

Gość gość
WHO zaleca wyłączne karmienie piersią przez pierwsze 6 miesięcy Diete dziecka karmione piersią należy ściąć rozszerzać między 6 a 8 miesiacem

Gość gość
Truciznę w sloiczkach? Ja pierfole.Ta trucizna jest przebadana na obecność pestycydów i metali ciężkich. A warzywa które kupujecie w warzywniaku badacie? Durne baby

Gość gość
Żadnych onnych syfów do pół roku.Mleko matki to cud.Karmić się powinno do 2,5 roku.Uczucie ssania sutka plys korzyść dla dziecka jest niezapomniane i nie do przebicia. Włączaj pokarm stały jak najpóźniej.

Gość gość
Uczucie ssamia sutka i dlatego karmicie po trzy lata? Psychiczne jesteście