Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synek15lat

Jestem j*****m nieudacznikiem!

Polecane posty

Gość synek15lat

Wk****a mnie to, że jestem j****ym nieudacznikiem życiowym. Mam 15 lat i jestem rozpieszczonym pojebem. Zawsze od rodziców wszystko miałem pod nos. Dosłownie wszystko! Na początku mi to nie przeszkadzało. Było fajnie. Dopiero w gimnazjum zacząłem dostrzegać to jak bardzo jestem sp********y umysłowo i fizycznie. Całe dnie spędzam przed komputerem i mam po prostu dosyć takiego życia. Na WF biegam jak c***a, nie umiem odbić nawet piłki siatkowej. Jestem po prostu głupim rozpieszczonym chujem i zdaję sobie z tego sprawę. Okłamuję ludzi, że jestem taki sam jak oni. Że mam dużo znajomych, przyjaciół, bawię się tu i tam, i w ogóle jestem wolnym człowiekiem. Niestety prawda jest inna. Całe dnie przed komputerem. Ja nie wiem już co mam zrobić. Ja chyba przegrałem życie. Rodzice nawet nie próbują mnie wspierać w tej kwestii. Oni mają w d***e to, że niszczę sobie życie. Dla nich wystarczy fakt, że jestem najedzony, napity, wyspany i zabawiony przez tego j******o kompa. To straszne. Ktokolwiek w moim wieku to czyta: nigdy nie rób tak jak ja. Ja już przegrałem.

Gość synek15lat
ale nic za darmo za wszystko byłem j*****m przez tatę w wannie

Gość gość
Mam 16 lat. jestem chłopakiem i mam 150cm wzrostu, najmniejszy z gimnazjum. Każdy się śmieje, każdy traktuje jak dziecko, a dla tych wyższych jestem workiem treningowym. Oczywiście już przestaje rosnąć bo od 3 lat jakieś 10cm urosłem no kurwa no nie. Oczywiście też członek, penis chuj czy pała musi mieć we wzwodzie 8cm i nawet kurwa wytrysku nie mam. Jestem przypadkiem, żałuje że się urodziłem. Jestem grubasem, ale to mógłbym sam zmienić więc raczej to jest moją winą. Ale kurwa 150cm? Czasami od dorosłych słyszę takie uwagi, jak chodzisz do cwaltej klasy? Nawet 5 klasa podstawówki jest wyższa ode mnie. Jestem przegrywem, może dobrze się uczę ale to nic nie daje. Najwyżej kilka wyzwisk poleci że kujon itd. Moje ciało to chyba jakaś pomyłka, a w kodzie genetycznym nie uwzględnili czego takie jak dorastanie. Moi rodzice to alkocholicy. Matka jakoś przestała pić, ale ojciec idzie w opór, on myśli, że moim obowiązkiem jest z nim się użerać, odnosić go jak zgona ma. Matka potrafi chlać wódę, być pijana i jak coś jej się powie ,,Piłaś?" to jest kurwa obóz śmierci i piekło. całe życie średnia 5.0, zajebane konkursy, ale co tam wystarczy, że powie ,,Dobrze". Czasami się wstydzę, jak inni mi mówią, że dostają takie wykurwiste telefony prezenty na urodziny czy święta. Na święta nic, na urodziny chyba 1 raz dostałem prezent. Za naukę? Niiiiiiiiiiiiiic. Piszę to z 8 letniego laptopa, dostałem go na komunię, oczywiście wcześniej używany. Starsza siostra jak zobaczyła to od razu wara. Przez 4 lata na 1 stronę internetową mogłem wchodzić bo jak nie to powiedziałaby matce i krzyk, że ja taki zły. A sama z 20 latkami albo 30 na skype do 4 w nocy gadała, oczywiście z mojego lapka. Telefon popękany przez siostre, od niej dostałem jak już był w stanie ,, proszę zabij mnie, nie chcę już dzialać ", ona jak zwykle dostała nowy. Nie wiem czemu, jest starsza, albo cośtam. Aparat przywłaszczyła. Jedyne co mam teraz to laptop. Mieszkam w pokoju który wygląda jak ruiny zakładu psychiatrycznego. Popękane ściany, bo nie ma kasy, tak pokój siostry oraz inne są normalne. Wszystko mnie już zaczyna wkurwiać pierdolone cwaniactwo, moje ciało chimery czy chuj wie czego, moje zjebane życie.

Gość synak15lat
zabierali mi kanapki w szkole nawet dyrekcja gimnazjum codziennie pytała z czym dziś kanapki to jak były z polędwicą to kazała niby do badania czy świeża polędwica oddać i już nigdy tych kanapek nie widziałem

Gość gość
Coś tu ściemę walisz

Gość gość
Nie chodzę do szkoły, bo mam wolne przez trzy tygodnie, w ogóle jak są wakacje czy okres wolnego, to zawsze korzystam z tego czasu jak najwięcej gdy mam wolne. Myję zęby wtedy kiedy trzeba, jak nie trzeba to nie myję... Czyli przez dwa tygodnie nie myłem zębów, no chyba że na wyjście do lekarza czy gdzieś gdzie muszę wyjść do ludzi jak wiem że będę rozmawiał z nimi, to wtedy pucuję mordę... Kąpać sie też mało kąpie, zazwyczaj udaje mi sie nie myć przez 4-5 dni... Wolę grać na kompie czy oglądać anime i filmy póki jeszcze można to robić... Ja NIGDY nie robię niepotrzebnych rzeczy, a mycie sie wtedy gdy nie ma tej potrzeby to strata czasu, jak byłem sam w domu przez tydzień to wcale sie nie myłem, ani zębów ani cały. Nawet nie wychodziłem z domu a jak ktoś pukał to nie otwierałem.