Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xen

Ciekawe co to za pajac podłożył bombę we Wrocławiu.

Polecane posty

To miło, że ktoś podniósł mój temat:) i jeszcze komuś podoba się. Dzięki.

Gość gość
Nie ma sprawy i widzę, że masz więcej oleju w głowie niz inni,ale chyba trochę Cie nie było na forum i teraz juz nie ma tu takich ludzi jak kiedyś. Poziom się bardzo obnizyl,głównie gówniarze i debile pozostali

gość dziś xen dziś x trafnie spostrzegłaś kobieto. jesteś fenomenem po prostu jak wpadłaś na to aby nocnik trzymać blisko siebie? zaopatrz się najlepiej w metalowy. jak jakaś ładunek wybuchnie blisko ciebie i zarwie się sufit to zanim spadnie założysz szybciutko nocnik na głowę i ją ochronisz usmiech.gif x Hahaha :D, mam w chacie schron z żelbetowym dachem, atomówce nie da rady ale nocnik użyję zgodnie z jego przeznaczeniem ;).

gość dziś Nie ma sprawy i widzę, że masz więcej oleju w głowie niz inni,ale chyba trochę Cie nie było na forum i teraz juz nie ma tu takich ludzi jak kiedyś. Poziom się bardzo obnizyl,głównie gówniarze i debile pozostali x Każdy ma prawo do wypowiadania się, ostatnio miałam dużo pracy.

Gość gość
xen dziś x więc słuchaj kobieto dalej i naucz się poniższych słów na pamięć jak roty i powtarzaj jednym ciągiem bez przerywania to wtedy usłyszysz rym. ani antek ani sikor ani porter harry nie ochronią przed terrorem a pomysłem na obronę jest kaczyński jary.

Gość popielnik
wszyscy to widzą i obserwują , ponad 37 procent Polaków w demokratycznych wyborach powiedziało NIE , NIE chcemy takiej władzy POsrańców i PSL , NIE chcemy okradania POLSKI , nie chcemy być niewolnikami w Polsce , nie zgadzamy się na życie w biedzie i pracując za 2000 PLN , tyrając przez cały miesiąc nie ma pieniędzy na normalne życie , Polska się zrobiła dla PANÓW bardzo bogatych dzięki układom partyjnym i POsrańce oraz PSL nadal popierają takich PANÓW , którzy nawet podatków nie płacą w Polsce ! Teraz jest NAGONKA NA POLSKĘ , nagonka na Polaków , nagonka na PiS , nagonka na polską żywność i polskie owoce, warzywa, nagonka na wszystko co jest polskie , do póki Polską rządzili WROGOWIE POLSKI to było wszystko dobrze, ponieważ z Polski ciągnęli forsę bez opodatkowania a Polaka traktowali jako 'śrubkę lub nakrętkę lub trybik w maszynie' , zmusili Polaka aby był pokorny , niech dostanie trochę forsy za pracę aby nie zdechł z głodu a PANY się bawili i teraz to się nie podoba , sprzeciwia się Bruksela , KE , PE , jak to możliwe, że Polak się buntuje ? Będzie jeszcze gorzej, będą NAM podkładać BOMBY w komunikacji miejskiej i w miejscach publicznych aby Polaka osłabić , zmiażdżyć , zniszczyć , pognębić , będą stosować SIŁY NACISKU aby Polaka zastraszyć , to będzie walka z bogatymi , którzy nas Polaków chcą zniszczyć ale te bogate KOORVY nie pamiętają tego albo NIE chcą pamiętać, że Polaka na przykład w czasie powstania wielkopolskiego lub warszawskiego szedł z uśmiechem na ustach w czasie walki ! Dla Polaków to goowno nazywane PE , Bruksela, KE w Brukseli już nie istnieje , na temat UNII EUROPEJSKIEJ to Polacy w potocznym języku mówią GOOWNO i każdy wie o co biega !

Gość gość
xen dziś x zapomniałem dodać buhahaha. jak możesz podać mi kobieto piwo to poproszę. tylko zimne z lodówki :D

Czyli jak to było?"Jarek Polskę zbaw". Nie, politycy nie są przekonujący z każdej opcji.

gość dziś xen dziś x zapomniałem dodać buhahaha. jak możesz podać mi kobieto piwo to poproszę. tylko zimne z lodówki smiech.gif x Wiesz, nikomu piwa nie podaję, ale zawsze ty możesz skoczyć do nocnego po wino dla mnie. Właśnie skończyło mi się.

Dobra, na dzisiaj koniec. Wreszcie pójdę spać jak normalny człowiek. Pa, co złego to nie ja.

Gość gość
Nie ma sie co podniecać, to prowokacja służb specjalnych, a celem jest to, żeby tępy naród bił brawo, gdy odbiera mu sie wolność ustawami o terroryźmie. Stary numer.

Gość gość
A komu potrzebne jest odwrócenie uwagi od kolejnego morderstwa dokonanego przez policję?

Witam, jak to dobrze czasem pójść spać wcześniej:).

Gość gość
I wstać skoro świt :-) Najlepiej jakby każdym państwem rządzili surowi narodowcy. Ale nie nacjonaliści tylko po prostu narodowcy,dbający o swoja kulturę,tradycje,historie. Tak by za parę lat jeszcze we Francji było trochę białych zabojadow a nie tylko burkowcy i by w anglii było trochę pijanych angoli i grubych brytyjek a nie same gangi murzynów i arabów i by niemiec był helmutem a nie ahmedem.

Pod słowem narodowcy kryje się tyle niewiadomych, że strach ogarnia. Dali wczoraj popis w Gdańsku to byli nacjonaliści mam rozumieć?

Gość gość
Nie czytam doniesień mediowych,ale wiem, ze w 2011 roku wtedy co były 11 listopada te rozroby to narodowcy mieli z tym tyle wspólnego co tvn z polskością. Nie bez kozery podalam tvn. Dziwnym trafem tvn był od razu tam gdzie demolka. Ależ mieli nosa ,by z tłumu wyłonić lobuza isc za nim i nagrywać jak szarpie drzewka. Przypadek

Nie oglądam tvn, beznadziejna stacja pro peowska.

Gość gość
Już go esesy tzn specjalne służby złapały i nie był to pajac tylko bomber :D

Świr, czy uchodźca?

:D, nawet linka nie muszę otwierać. Pan R. to oryginał.

Aaa tu info o zatrzymaniu, dzięki.

Gość gość
Bomber ujęty. '' Podejrzany o podłożenie bomby we wrocławskim autobusie miał przygotowywać się do ataku w trakcie Światowych Dni Młodzieży. Sąd zdecydował już o tymczasowym areszcie mężczyzny. Paweł R. szykował się od miesięcy. Bomba podłożona we Wrocławiu miała być tylko sprawdzianem przed atakiem który planował na Światowe Dni Młodzieży, organizowane 27-31 lipca w Krakowie - informuje RMF24. Był miłym, normalnym studentem. Sąsiedzi pytani o chłopaka przez reporterów RMF podkreślali, że 22-latek pochodził z religijnej rodziny. Znali go pobieżnie, ale nigdy nie podejrzewaliby, że Paweł R. byłby zdolny do zbrodni. Jak twierdzą policjanci, podejrzany 22-latek był "godnym przeciwnikiem". Wielokrotnie się przebierał i właśnie dlatego trudno było go złapać. Podobno tylko niewielki błąd w konstrukcji ładunku podłożonego w autobusie zapobiegł wielkiej tragedii. Gdyby wszystko poszło zgodnie z planem, wiele osób mogłoby zginąć. Student przyznał się do winy ale odmówił składania zeznań. Usłyszał trzy zarzuty (terroryzm, usiłowanie zabójstwa i zagrożenia życia oraz zdrowia wielu osób). Grozi mu dożywocie ''