Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDY nie wychodź do faceta z inicjatywą, to się źle kończy

Polecane posty

Gość gość

Już po raz kolejny przekonuję się że nie warto robić cokolwiek na początku znajmosci. Nie warto pisać smsa jeśli on nie napisał porannego smsa jak do tej pory, nie warto zaczepiać go smsem jeśli on siedzi cicho. Nie warto. Na początku lepiej się wogole nie wychylać, odpowiadać miło na jego smsmy , nie dzwonić, nie pisać do niego pierwszej.

Gość gość
Własnie wysłałam smsa do faceta z pytaniem co u niego, jak mija wieczór i nie odpisał :-( Nie jesteśmy jeszcze parą, ale wydawał się być zainteresowany. Nagle mu przeszło.

Gość gość
Cholernie żałuję ze napisałam do niego. Jeżeli on miał mnie cały dzień w d***e i wczoraj też się mało odezwał to trzeba było go olać. Po co ja to zrobiłam? tylko się poniżyłam

Gość gość
Pierwsze dwa miesiące znajmosci to facet ma wykazywać inicjatywę i pierwszy dzownić i pisać. Jak tego nie robi, to olać takiego. Naskakiwanie facetowi nic dobrego nie wróży.

Gość gość
Żeby sprawdzić, czy nadal jest zainteresowany? A może on czekał na twoją inicjatywę? Nic nie straciłaś robiąc to, nie wymyślaj głupot typu "poniżyłam się". Jak się poniżyłaś? Myślisz, ze on teraz siedzi i opowiada kolegom "x napisała mi smsa a ja nie odpisałem" :O Przecież to bez sensu :O

Gość gość
21:40 Może nie to że się poniżyłam ale już wiem na rpzyszłość że nie warto, lepiej faceta trzymać na początku w niepewności, nie wychylać się. Nie wiem czemu ale oni wtedy z zainteresowanych stają się wycofani. To moim zdaniem odstrasza facetów.

Gość gość
Nie wiem czemu tak mam ze jak facet się nie odzywa to ja zaraz mam w głowie że może jest nieśmiały albo że czeka teraz na mój ruch. No i wysłałam sms, bo tak sobie to wytłumaczyłam. I on olał mnie.

Gość gość
kto wymyślił ze kobieta ma tez wychodzić z inicjatywą?

Gość gość
Może Cię lubi, ale na pewno nie jest w Tobie zakochany.

Gość gość
lepiej nie zaczepiać 35+ kobitek tylko odczekać kilka lat jak już nie będą mogły zaskoczyć z dzieciakiem lub będą się bały i wtedy coś tam świrować do nich

Gość gość
wysylajas smsa okrylas chanba siebie i cala swoja rodzine do piatego pokolenia wlacznie

Gość gość
Potwierdzam, moje kumpele które wychodziły do facetów z inicjatywą i strasznie ich ciągnęły do ołtarza, dzisiaj są ich żonami i ich utrzymują.

Gość gość
gość dziś ha ha ha ha

Gość gość
Ja do mojego obecnego chłopaka napisalam pierwsza po pierwszym spotkaniu, ucieszył się, że wreszcie normalna kobieta :-D po cholere udawać niedostępnosc?

Gość gość
dla mnie to miłe jak kobitka sama napisze i oczywiście bym jej nie olewał

Gość gość
Moja przyjaciółka tez aranzowala wszystko sama, dzięki temu teraz ma męża, jakby zostawiła sprawy własnemu losowi to albo on byłby z inna albo singlem. Jak facet Ci nie odpisuje to są tylko dwie opcje jest zainteresowany,ale zajęty i odpisze później lub nie jest zainteresowany i tyle

Gość gość
A ja jak chcę aranżować i delikatnie pokazuję że mi zależy to wtedy nie wychodzi.

Czasem warto zaryzykować, jesteśmy ludźmi nie bezwolnymi księżniczkami.

Gość gość
Może to niewlasciwi faceci,uwierz,ja ostatnio mocno flirtowalam, randkowalam. to ja proponowałam spotkania. Faceci zwykle chcieli tylko mieli malo czasu, bo tacy zapracowani. aż trafilam w końcu na takiego,który nie potrafił sobie pójść,ciągle chciał się spotykac. Po prostu musi zaiskrzyc. A to nie takie proste.

Gość gość
I tego mi właśnie brakuje, takiego zdecydowanego faceta który wie czego chce i nie marnuje czasu. Dla mnie weekend to chęć spotkania się z nim, ale dla niego wiczocznie inne sprawy są ważniejsze.

Gość gość
gość dziś Może to niewlasciwi faceci,uwierz,ja ostatnio mocno flirtowalam, randkowalam. to ja proponowałam spotkania. Faceci zwykle chcieli tylko mieli malo czasu, bo tacy zapracowani. aż trafilam w końcu na takiego,który nie potrafił sobie pójść,ciągle chciał się spotykac. Po prostu musi zaiskrzyc. A to nie takie proste. XXX A z tym co oszalał na twoim punkcie to też wychodziłaś z inicjatywą?

Gość gość
Tak, po pierwszym spotkaniu napisalam nasyepnego dnia kiedy sie spotkamy, lubilam jego towarzystwo. On byl chetny i mowil,ze kiedy bede miala czas. Dodam,ze to moj ideal. A wczesniej potrafila mi sie trafic "randka" z przemadrzalym konusem,ktory ziewal, po spotkaniu sie nie odzywal,usunelam go z kontaktow,a on po 4 dniach sie zorientowal i pisal,ze jak to,on liczyl na kolejne spotkanie,bo mu sie spodobalam... sa rozni ludzie. Jedni odczekuja tydzien zanim sie odezwa i na kobiete to zadziala inni odzywaja sie od razu.

Gość gość
To już sama nie wiem , chyba trzeba trafić na kogos odpowiedniego to wtedy nie trzeba się zastanawiać czy coś wypada czy nie wypada.

Gość gość
Dokładnie tak! Musisz mieć mnóstwo cierpliwości. Chociaż ja tego właściwego poznalam jak juz cierpliwość stracilam :-D spotkalam się z nim od niechcenia, miało być pol godziny,a przegadalismy cały wieczór :-)

Gość gość
Dodam jeszcze, ze ci faceci, którzy tak nie mieli czasu,gdy przestalam do nich pisać, bo zajelam się obecnym chłopakiem, nagle zaczęli nalegać na spotkanie,ale ja juz nie miałam ochoty. Jedyna rada to kręcić z dużą ilością naraz i nie traktować żadnego faceta serio dopki nie Znajdzie się ten właściwy