Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serena36

Rasayan Masaż ajurwedyjski

Polecane posty

Gość Serena36

Cześć. Była któraś z was w Rasayan w Zielonej Górze na masażu ajurwedyjskim? Podobno jedne z najlepszych masaży, a do Zielonej Góry nie mam daleko. Chciałabym spróbować, ale jednak chciałabym zasięgnąć najpierw waszej opinii, czy naprawdę u nich jest tak fajnie i relaksująco. to ich stronka: www.masaz-zielona-gora.pl

Gość xenia43
Byłam i gorąco polecam Rasayan. Najlepsze masaże ajurwedyjskie robią właśnie w Rasayan. Mają oryginalne receptury na olejki i w ogóle atmosfera fantastyczna i relaksująca.

Gość Celia21
Dokładnie. W Rasayan jest rewelacja. Masaże lecznice, relaksujące. Nic więcej tylko polecam.

Gość olka7687
Byłam i zachęcam do choć jednej wizyty, po której pokochacie ajurwede. Masaż ajurwedyjski to coś wspaniałego, bardzo pozytywnie wpływa na niwelowanie stresu i relaks. www.masaz-zielona-gora.pl

Gość ruzia99
Ja byłam na masażu w Rasayan. Wybrałam ABHISEK. Najlepszy sposób na stres i toksyny. Również poprawił mi się wygląd skóry. Świetne rozwiązanie.

Gość oliwiaiii
Ja jestem milośniczką ajurwedy w każdym znaczeniu. Zabiegi, masaże, olejki i kosmetyki. Ostatnio odwiedziłam właśnie Rasayan na masażu i dalej jestem pod wrażeniem jak pozytywnie na mnie wpłynął. Bardzo polecam! www.masaz-zielona-gora.pl

Gość runika
Uwielbiam ten salon Rasayan! Mieszkam w Zielonej Górze i bywam u nich raz na jakiś czas dla odstresowania. Zdecydowanie warto. http://masaz-zielona-gora.pl/

Gość olia7
W Zielonej Górze jak na masaż to tylko do Rasayan http://masaz-zielona-gora.pl/ Ajurweda jest świetna, bardzo relaksująca, a olejki te oryginalne jakie mają genialnie wpływają na stan skóry. Moja jest o wiele bardziej teraz promienna i zdrowa.