Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dosc wszystkiegoo

Co mam zrobić? Czy to ma sens?

Polecane posty

Zacznę od tego, że go kocham, aleee - cały tydzień się nie widujemy bo pracuje do późna, wiec tylko 1 krótki tel ok 22-23, że zasypia - wczoraj sobota, dalej sama w domu bo późno wrocił - dziś niedziela, chciałam się spotkac po obiedzie gdzies pojechać, pobyć razem, a on jedź sama, poopalaj się, ja przyjade wieczorem :-(

Gość gość
haha, ja bym sie odkochala w 5 sekund.

Gość gość
Odkochałabyś się w 5 sekund bo facet dużo pracuje? To znaczy że nie wiesz co to miłość.

Staram się go zrozumieć, że zapracowany w tygodniu i w sobotę, no ale niedziela... chyba powinien mi jakoś wynagrodzić brak czasu w tygodniu i w ogóle to dziwne wręcz upokarzające, że to ja go namawiam na wspólne spędzanie czasu

Gość gość
dzis niedziela, facet ma wolne i nie chce spedzic dnia ze swoja kobieta, z tego co czytam, jest to okazja jakich malo w ciagu tygodnia. dlaczego? bo nie kocha, ma to gdzies. nie mow mi wiec ze nie wiem co to milosc. moj facet, jesli nie przyjechalby w sobote wieczorem (a raczej przyjechalby), to bylby po mnie rano i juz dawno bylibysmy gdzies daleko. tak, odkochalabym sie w 3 sekundy. palant.

Gość gość
a mze jest zmeczony po całym tygodniu? Ja kiedys tez mialam taką pracę i ostatnie o czym myslałam w JEDYNY wolny dzien to jezdzenie gdziekolwiek- to jest jednak męczące... jedz do niego, ugotujcie razem cos dobrego do jedzenia, wyjdzie na taras/balkon/ogrod, napijcie się wina, browara- to bedzie dla niego najlepszy odpoczynek.

Gość gość
dlaczego nie pojedziesz do niego i nie spedzicie czasu razem?

Nie mogę do niego jechać, mieszka z rodzicami,, nigdy mnie do domu nie zapraszał, wręcz mam wrażenie, że nie chce żebym do niego przyjeżdzała. Zawsze to on przyjedza do mnie, a jak ja byłam kierowcą to przyjeżdzałam po niego, ale czekalam w samochodzie, aż przyjdzie, nigdy mnie nie zaprosił do środka.

Gość gość
ok, jesli pada na nos to niech przyjedzie, kobieta mu cos ugotuje, postawi browara, przytuli na kanapie w trakcie ogladania tv. cokolwiek na rany, a nie jedz sobie, poopalaj sie. powiedzialabym mu zeby sobie sam jechal.

Gość gość
autorko, to mega upokarzajace. nie traktuje Cie powaznie.

Gość gość
A powiedz, to ty zawsze inicjujesz spotkania? Od dawna się spotykacie? Macie plany o wspólnej przyszłości?

Jestem od niego 5 lat starsza i wydaje mi się, że tego się wstydzi. Nie komplementuje sama siebie, ale nie wyglądam na starsza od niego, zresztą jak mnie podrywał to również myslał, ze jestem w jego wieku. No ale myslałam, ze z czasem to się zmieni, jesteśmy ze sobą ponad pół roku, ale widze, że zmienia sie ale na gorsze :-(

Gość gość
serio nie byłaś u niego na chacie nigdy? nie traktuje Cie powaznie... moze nie mieszka z rodzicami tylko z laską i 3 dzieci? Ile macie lat?

Nieee, to zazwyczaj było oczywiste, że jest sobota i się spotykamy, nikt nie inicjował spotkania. Ostatnio jak założył firmę i pracuje również w soboty to zaczęły sie problemy bo zacząl czasmi odwoływac sobotnie spotkania

Gość gość
no to z dzieckiem sie zwiazalas :)

On ma 28 lat, ja 33

Gość gość
Daj sobie spokoj z dzieciakiem i pomyśl o normalnym facecie, bo skoro jemu nie przeszkadza, że cały tydzien się nie widzicie i On wpadnie do Ciebie w niedziele wieczorem, to raczej nie prognozuje niczego poważnego...

Gość gość
myslalam, ze ma maks 19, a tutaj trafiłaś na dorosłego faceta, który nie chce się jednak bawić w 'dorosłe' zycie z Toba. Przykro mi, ale przemysl czy naprawde warto tracić czas na takie relacje?

Dokładnie, facet ma 28 lat a czasem wydaje mi się jakbym z dzieckiem rozmawiala i spotykala się

Gość gość
zajal sie swoja dzialalnoscia i poszlas w odstawke. za mlody by zrozumiec ze jak chce zwiazku to musi mu poswiecic troche czasu. za mlody na powazny zwiazek wogole. niech sie zajmie firma i moze ok. 38 lat zacznie inaczej myslec. a Ty poszukaj mezczyzny, a nie chlopca w pieluchach.

Szczerze to aż popłakałam się dziś rano, po tych jego wiadomościach. Teoretycznie jestem w związku a ciągle sama :-(

Gość gość
jak Cie to do placzu doprowadza to sama wiesz jak sie czujesz. szczesliwa nie jestes. wiadomosci? to nawet nie raczyl zadzwonic? sorry, ale to bardziej jak jakis kolega a nie partner. ciesz sie, bo mozesz wybrac czy chcesz tkwic w takim stanie czy nie.

Gość gość
jak masz sile daj sobie na wstrzymanie. Spedz dzisiaj milo dzien, zadzzwon po przyjaciolki, wyskoczcie na obiad itp. jak chce niech przyjedzie wieczorem, zobacz jak się zachowuje- jak zmeczony panicz, ktory przyjechał za karę- zastanów się poważnie. Jesli w przyszlym tygodniu sytuacja się powtórzy- nie nalegaj w wiadomosciach na spotkanie w weekend, niech On się wykaże- będziesz miała czarno na białym czy mu zależy...

Gość gość
ja bym nie czekala do wieczora, strata czasu. za pozno.

Tak, rozmawialiśmy na fb, nie dzwonił. Wczoraj, ze nie przyjedzie również napisał na fb o 21wszej, gdzie ja już byłam przygotowana na jego przyjazd. Myslę, że bedzie chciał przyjechać wieczorem w wiadomym celu, i bedzie miły i słodki, bo tak juz nie raz było, jak czegoś chce potrafi byś milutki.

Moje wszystkie przyjaciółki zajęte, albo mają mężów, albo narzeczonych. Mam sporo kolegów takich zakochanych, gdzie wystarczył by 1 tel i byli by już u mnie, ale nie potrafię taka być mając faceta

Gość gość
powiedz mu ze dostalas okres i nie przyjedzie, nie moge, co za mega d**ek. uciekaj kobieto, bo wycieraczka jestes.

Gość gość
33 lata juz masz.kobieto ty dojrzalego faceta poszukaj a nie mlokosa.czas ucieka.

Gość gość
Wieczorem przyjedzie, bo mu się seksu chce. Na Twoim miejscu zakończyłabym ten związek, jeszcze dzisiaj. Jesteś mu potrzebna do jednego, przykre. Jesteś warta dużo więcej, mężczyzny, który będzie chciał z Tobą spędzać czas, poznać Cię, być z Tobą i kochac Cię.

Dzięki, musiałam się gdzies wygadać, bo mi smutno jak cholera