Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci po co wam tak naprawde kobieta? przyznajcie sie anonimowo i szczerze

Polecane posty

Gość gość
Na arabów lecą tylko idiotki.

Gość gość
15:03 i tak trzymać, mesko ale i romantycznie.

Gość gość
To ja która zna mamusie z przedszkola. Te mamusie latają średnio co 3 miesiące do babci do Turcji a pod przedszkole podjezdzaja porsche cayenne. Nooo co za idiotka, nie te co po 10 godzin w biurze pracują.

Gość gość
Powiedział facet, który myśli, że jak laska jest atrakcyjna i dobra w łóżku to wszystko się ułoży:) Takie określenie może być odebrane jako komplement przez naiwną dziewczynkę z kompleksami, a nie przez piękną i inteligentną kobietę.

Gość gość
to tabuny 3 kobiety z przedszkola plus kilka z baru:D no to smialo mozna powiedzec, ze co druga polka

Gość gość
Bardziej chodzi mi o to ze każdy Turek znajdzie super laske a wielu Polaków nie.

Gość gość
15:03 do tego powinna z gracją podawać piwo ;)

Gość gość
Zapuściliście się, marnie zarabiacie ( to nie do końca wasza wina ), za dużo pijecie i jesteście chamami. To jest obraz przeciętnego kowalskiego. Arabowie dobrze wyglądają i naiwne laski wierzą, że trafiły na tego dobrego. Arab przynajmniej na początku się stara. Wy macie problemy z zapłaceniem za kawę na 1 randce:) Wiadomo, że facet, który od samego początku jest sknerą, fleją i burakiem nie będzie lepszy później. Polki desperacko poszukują miłości i normalności i dlatego te mniej uważne wpadają w sidła arabów. Reszta przestawia się na dziewczyny, albo wybiera życie singla:)

Gość gość
Co to jest normalność wg polskiej dziewczyny czy kafeterianki? Ciągle dokształcanie się, roczna znajomość internetowa, i czekanie na motylki w brzuchu po 30. Osobiście wydaje mi się ze facet z 15:03 może mieć duże branie. Jeśli oczywiście nie jest bardzo brzydki i w miarę kulturalny. Kobiety takich lubią i ja też staram się taki być.

Gość gość
do 15.03 Ale nudne takie zycie ... dzień w dzien to samo ? Marzenia są po to ,żeby móc je realizować .. . jest takie powiedzenie : Uwazaj o czym marzysz , bo marzenia czasami sie spełniają ...

Gość gość
1) Wrażenia estetyczne 2) Seks 3) Potomstwo i autentyczne zaangażowanie w jego wychowanie 4) Wsparcie w pracy mającej na celu zapewnić godne życie rodzinie przejawiające się szacunkiem dla moich obowiązków i cichym wykonywaniem własnych. Tak to wygląda chronologicznie. Niestety, większość kobiet potyka się na punkcie drugim bądź trzecim, a z czwartym jest w stanie się zmierzyć może z jedna na 10000.

Gość gość
1) Wrażenia estetyczne 2) Seks 3) Potomstwo i autentyczne zaangażowanie w jego wychowanie 4) Wsparcie w pracy mającej na celu zapewnić godne życie rodzinie przejawiające się szacunkiem dla moich obowiązków i cichym wykonywaniem własnych. Tak to wygląda chronologicznie. Niestety, większość kobiet potyka się na punkcie drugim bądź trzecim, a z czwartym jest w stanie się zmierzyć może z jedna na 10000. 2) przeciez daja wam te baby, to co wam zle?? zwlaszcza te mlode sypia sie jak lupiez 4) co w tym trudnego??

Gość gość
Kobiety nadają się przede wszystkim do ********.

Gość gość
gość dziś Ad.2) Kobiety na ogół mylą seks z emocjami przed i po, zwłaszcza po. Dlatego w wieloletnich związkach jest tak mało seksu. Ad.4) No też nie wiem co jest trudnego w praniu, gotowaniu i sprzątaniu. ;)

Gość gość
Mam 27 lat. Dom w którym mieszkam i kilka mieszkań na wynajem. Prowadzę dwie firmy i restaurację. Pracuje od 15 roku życia. Nikt nie dał mi ani grosza. Codziennie patrzę na mój dom i cały majątek. Uwielbiam zrozpaczone miny facetów kiedy wysiadam z auta wartego więcej niż cały dorobek ich życia. Lubię wyprowadzać z błędu tych, którzy sądzą że mam bogatego męża. Taki układ gdzie kobieta jest służącą nadaje się tylko dla idiotek. Zaradna babka może więcej niż nie jeden facet. Znam takich wiele. Dyrektorką u mnie jest młoda kobieta lat 26 a jaja ma większe niż 99% facetów bo reszta ma je napuchnięte od naszych kopniaków. Pozdrawiam z 7 letniego bardzo udanego małżeństwa

Gość gość
Jak byłem młody, to marzyłem o kobiecie, która byłaby mi przyjacielem, partnerem życiowym, kochanką. Teraz wiem, że jedyne do czego jako tako się nadajecie to łóżko. Ale w zamian za to zawsze czegoś chcecie. Samo dobre rypnie nie wystarcza (chyba że na krótką metę). Potem trzeba płacić. Także od kobiet chce wyłącznie ich d**y. Nie ukrywam nigdy tego.

Gość gość
Do darmowego *******a

Gość gość
23:16 to by ciebie tu nie bylo skoroasz takie cudowne zycie, po co tu weszlas i piszesz takie rzeczy? By sie chwalić? Ludzie mieszkan nie maja a ty 4 kupilas by wynajmować? Wstyd

Gość gość
23::16 jesli 99 procent facetow nie ma jaj a reszta 1 procent maja obite jaja od kopniakow to w ktorym przedziale jest twoj maz? Dalam przeczytac mojemu mezowi twoj post i wysmial cie i powiedzial napisz jej ze musiala dupa zarabiac by miec taki majątek ;)

Gość gość
Oj oj nie płacz już :) trafiłam tu przez wyszukiwarkę dawno temu i czasami czytam wątki kiedy akurat nie mam ochoty na książkę. Część ludzi jest na poziomie a część niestety jest daleka od wyższej kultury. Tak mam kilka mieszkań i tak mam je tylko po to aby zarabiać na ich wynajmie co więcej planuje w tym roku kolejną inwestycje w postaci zakupu kilku kolejnych oraz budowę lokali użytkowych pod wynajem. To że ludzie nie mają mieszkań nie jest spowodowane tym, że ich brakuje. Są, można kupić od ręki tylko trzeba mieć na to gotówkę lub w gorszym przypadku chociaż zdolność kredytową. Mam czuć się tym źle?

Gość gość
Nie cztery, liczba jest bliżej dziesiątki :)

Gość gość
23:29 to jest typowe myślenie prostych ludzi którzy nie rozumieją, że tylko połączenie ciężkiej pracy, wytrwałości, sprytu oraz umiejętności bycia elastycznym i wykorzystywanie okazji pozwala na prawdziwie, duże zyski. Ważny jest też intelekt. Wiedza nabyta zajmuje ostatnie miejsce ponieważ można zatrudnić wykwalifikowanych pracowników. Właśnie tego typu osób nie lubię i od takich stronie więc żegnaj.

Gość gość
Biedaki siedza na kafe ;)

Gość gość
Skoro wiedza nabyta jest nieważna to wiadomo jak ta babka zarabia ;)

Gość gość
"Żegnaj" bo ktos ci prawde napisal? Hehe no wlasnie

Gość gość
Zamiast się uczyć to na dworcu siedziała .

Gość gość
Hahahaha na dworcu ;) a jak szybko uciekla jak ktos jej prawde wywalil ;) zamilkła jak ktos zapytal w ktorym przedziale facetow jest jej cudowny maz ;) widac nienawidzi facetow , ciekawe dlaczego ;) ja sie domyślam

Gość gość
"gość dziś Skoro wiedza nabyta jest nieważna to wiadomo jak ta babka zarabia oczko.gif " x ale cię ego boli, że kobieta może zarabiać więcej niż ty, co przegrywie? :D

Gość gość
Na dworcu d**y dawała ;)

Gość gość
Tak, wiadomo. Przez kilka lat odkładając pieniądze zarobione w pracach dorywczych i zdobywać doświadczenie a następnie prowadząc solidne firmy i dobrze inwestując pieniądze. Proste, prawda? Kobiety zacznijcie w siebie wierzyć i walczyć o swoją spokojną przyszłość bo w Was jest ogromna siła. Korzystacie ze swojej mądrości a z przeszkód zostawcie tylko wióry. Nie warto dyskutować z ludźmi, którzy potrafią jedynie oceniać na własnym przykładzie (często bardzo patologicznym i ograniczonym). Moje drogie zazdrość jest szkodliwa, zamiast wypalić swoje emocje w taki sposób lepiej zainwestować energię do tworzenia lepszego jutra. Kończę już ponieważ czeka mnie bardzo długa droga. Pozdrawiam zaradne kobiety i trzymam za Was kciuki, Monika.