Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci po co wam tak naprawde kobieta? przyznajcie sie anonimowo i szczerze

Polecane posty

Gość gość
do inicjacji seksualnej

Gość gość
14:31 z kobietmi się coś porobiło. Miataja sie miedzy tym czego wymaga życie a tym czego wymagają kolorowe czasopisma czy telewizja. Już się nie zastanawiacie czy wam coś pasuje jest korzyscia dma was, tylko czy wypada. Zaprzeczcie, wydawałoby się, oczywistym rzeczom. Ze kobieta rodzi dzieci, że dla facetów ważny jest wygląd, ze dla kobiet ważny jest status materialny faceta. Stajecie się mało kobiece i na dodatek macie pretensje ze nam się to nie podoba.

Gość gość
do 14.51 hmmm , marzenie ...

Gość gość
Marzenie kazdego faceta. Przychodzisz do domu, siadasz w fotelu i patrzysz jak twoja atrakcyjna zona bawi się z twoim potomkiem. Jak sie nim opiekuje, przytula itp. Po czym przygotowuje obiad dla Ciebie cały czas będąc niesamowicie atrakcyjnie ubrana. Wszystko to dzieje się w twoim domu, nie wspólnym ale twoim, na twojej podłodze i przy twoich meblach. A Ty sobie siedzisz i patrzysz na dzieło swojego życia. Co najdziwniejsze wcale nie masz za źle ze Ty na to pracujesz a korzystają wszyscy. Nawet daje Ci to chęci do dalszej pracy. A kiedy już się wysiedzisz w tym fotelu, zona uśpi dziecko zaczyna się druga część wieczoru z tym ze tym razem Leżysz i patrzysz na swoją własność która się zmysłowo wygina.....

Gość gość
gość dziś Nie sądzisz że każdy myślący człowiek ma prawo do własnych marzeń i że moje mogą się od twoich różnić :P

Gość gość
do 14.59 czy realne ...? trudno powiedziec nie wiedząc jak ajest prawda ...trzeba by bylo wpierw znieczulic sie tym zimnym piwem po drodze zeby mniej bolało ;)

Gość gość
do 14.59 czy realne ...? trudno powiedziec nie wiedząc jak ajest prawda ...trzeba by bylo wpierw znieczulic sie tym zimnym piwem po drodze zeby mniej bolało ;)

Gość gość
15:03 masz rację. Ale spoko ja znalazłem taką która ma takie marzenia jak moje. Ty możesz mieć inne tylko czy znajdzie się taki który ma podobne. No i znacznie trudniejsza rzecz. Czy twoje marzenia są realne do spełnienia czy występują tylko w książkach. Bo to jest chyba największy problem współczesnych kobiet.

Gość gość
Gdyby nie seks to myślę, że z 80 procent facetów nie chciałoby się z kobietami w ogóle zadawać.

Gość gość
:D twoj dom i w nim twoja sluzaca ktora ma skakac nad toba i twoimi potomkami:D a potem ma poprzatac po tobie poprac po tobie d******y tobie i nastepnego dnia moze zapieprzac do roboty, a po pracy relaks przy zlewie no sielanka

Gość gość
15:12 taka to już nie musi pracować, ja jej wszystko dam. To mnie napędza do działania i do pracy. Jakbym miał kobietę pracującą to po co mam się starać. Ja mam małe potrzeby. No chyba żeby pracować i oddawać dla kochanki ale lepiej chyba dla żony.

Gość gość
Głownie do seksu i założenia rodziny. Do wszystkiego innego mężczyzna musi sam dojść.Kobiety natomiast dają seks i dzięki temu nie muszą do niczego same dochodzić nawet do orgazmu.

Gość gość
a emeryture twoja ksiezniczka skad wezmie?

Gość gość
Najgłupsze jest to ze kobiety sprzeciwiają się naturalnemu porządkowi rzeczy robią same sobie na złość. Zazwyczaj refleksja przychodzi za późno.

Gość gość
gość dziś Można mieć emeryturę ,,po mężu" :P

Gość gość
taaa? po mezu? maja to zlikwidować juz są plany w sejmie i co wtedy jasnie stara ksiezniczka zrobi?

Gość gość
Nie pracująca kpbieta dostaje emeryturę po zmarłym mężu.

Gość gość
myslicie, że za 30 lat to bedzie funkcjonowac:D emerytura po mezu? haha

Gość gość
Skoro funkcjonuje we wszystkich krajach to czemu nie U nas. Ewentualnie część składki meza odprowadzane jest na fundusz emerytalny zony. Poza tym zgodzę się z tym ze odpowiednią zona jest najlepszym motywatorem do działania. I odwrotnie. Zła zona sprawdza ze nic Ci się chce i masz wszystko w dooopie.

Gość gość
dzisiaj funkcjonuje:D emerytury mialy byc też stale wiek emerytalny, a zmieniają tam co popadnie i myslicie, że za kilkanascie lat nic nie rusza? taaaaaa

Gość gość
Za kilkanaście lat emeryci to będzie najliczniejszą grupą wyborców. Ciekawie kyora partia sprzeciwu się takiej grupie. Chyba będzie odwrotnie. Żeby się przypodobać będą wymyślać coraz to nowe benefity. Poza tym temat był nie o tym.

Gość gość
14:23 Pasuję do opisu, ale facetów takich jak Ty omijam szerokim łukiem. Nie jestem seks maszyną i nie chcę nią być chociaż seks bardzo lubię. Kobieta to nie zabawka frajerze.

Gość gość
Ja bym chciała mieć faceta tak jak ten o 15:03. Przy odpowiednim mężczyźnie mogłabym stać się jego własnością. Co więcej dużo kobiet o takim marzy ale nie chce się przyznać, bo jak ktoś napisał powyżej, to nie wypada w sfeminizowanym świecie.

Gość gość
Patrzysz na swoją własność? :) Znajdź idiotkę, która będzie chciała być z facetem o mentalności araba. Widać dzieciuchu, że siedzisz jeszcze w komiksach i nic nie wiesz o prawdziwym życiu. Co jeśli ta piękna żona zachoruje, nabawi się rozstępów po ciąży, albo się zestarzeje?

Gość gość
Nie jestem autorem tego wpisu, ale kobiety na Arabów lecą i to całymi tabunami;).

Gość gość
gdzie te tabuny? nie znam ani jednej z arabem a ile ty znasz?

Gość Andrzej ~~~~~~~~
Jestem po 50- ce. Żona traktuje mnie jak zło konieczne, a ja to toleruję, no bo kto wypierze mi skarpetki i posprząta mieszkanie?

Gość gość
Haha już się znalazła:) Skoro można Cię kupić jak przedmiot... Szkoda, że nie ma specjalnych sklepów z ludźmi. Ustawiłabym Cię pomiędzy pralką, a pisuarem. Co parę miesięcy byłabyś przeceniona. Po paru latach dorzuciłabym Cię gratis do pisuaru:)

Gość gość
Pasuję do opisu, ale facetów takich jak Ty omijam szerokim łukiem. Nie jestem seks maszyną i nie chcę nią być chociaż seks bardzo lubię. Kobieta to nie zabawka frajerze. x A kto mówił o zabawce? Seks-maszyna to takie szczególnego rodzaju określenie. Widać, żeś tępa frajerko.

Gość gość
Znam 1 osobiście plus 2 mamusie z przedszkola gdzie chodzi moje dziecko. To chyba są Turcy i Marokanczyk. Poza tym znam knajpe w centrum Wawy gdzie przychodzą sami "opaleni" z blond laskami.