Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci po co wam tak naprawde kobieta? przyznajcie sie anonimowo i szczerze

Polecane posty

Gość gość
Dajcie już sobie spokój , przecież 90% co tutaj ludzie, piszą to zwykła ściema .

Gość gość
"gość wczoraj Na dworcu d**y dawała oczko.gif" x nie projektuj zawodu swojej starej na resztę kobiet :D

Gość gość
gość dziś Brak mi w tej wypowiedzi jednego: ,,jestem piękna''. ;) Żaden nieźle zarabiający mężczyzna nie zainteresuje się kobietą, która nie jest chociaż w miarę urodziwa, a że trafiłaś na jakiegoś dziwoląga, który dla kasy zwiąże się nawet z pasztetem - cóż są i tacy.

Gość gość
23:59 To ja już idę spać bo szkoda sił na śmianie sie jak czytam takie p*****ly.

Gość gość
ona pisze o ekonomii 20 zdań i jedno o związku chyba gul ci juz rośnie

Gość gość
Tak zapomniala napisac jestem piekna chodze na obcasikach, farbuje wlosy na blond w szwecji ( tam najlepsze farby) ciuszki kupuje u armaniego perfumki chanel pomadka diora kremy za 1000 zl ;)

Gość gość
Glupia wyrachowana c**a

Gość gość
To moze ja tez napisze. Moj facet teraz spi bo mial z******ty seks ze mna ;) jestem wspaniala kochanka. Przyszlam do was pochwalić sie co mam a czego nie mam. Mam juz wszystkiego tyle ze rzygam tym. Dzis mi kupil perfumy za 1000 zl. Moj porszak juz mi sie znudzil. Tydzien pracy i bede miec nowy. Ludzie za mnie pracuja ;) mam glowe na karku i mnostwo wolnego czasu. Rano zawsze przychodzi do mnie fryzjerka kosmetyczka i sprzataczka mojego domu, zamawiam zakupy ktore same przyjeżdżają do mnie. Dzieci nie mam bo szkoda mi czasu i zdrowia na dzieci. To tylko zbędny balast. Ja chyba znam ciebie kobieto, ty od 4 mieszkan ktora tu jezdzi po innych.

Gość gość
Po co mi kobieta? Żeby mieć się do kogo odezwać i wtulic. Żeby stworzyć miejsce gdzie będę chciał wracać.

Gość gość
Kazdy potrzebuje drugiej osoby

Gość gość
Przecież już ci napisała że to się są 4 mieszkania czytać nie umiesz? Teraz porównaj jej sposób wypowiedzi z tym co ty piszesz hahaha

Gość gość
do gość 15.03 i co z tą gracją , piwem i marzeniami na własność ? Kalkulacja pozwala na zamienniki ? co niektórzy maja mnóstwa spraw i nie -adekwatanie mało czasu .

Gość gość
Brak mi w tej wypowiedzi jednego: ,,jestem piękna''. oczko.gif Żaden nieźle zarabiający mężczyzna nie zainteresuje się kobietą, która nie jest chociaż w miarę urodziwa, a że trafiłaś na jakiegoś dziwoląga, który dla kasy zwiąże się nawet z pasztetem - cóż są i tacy. x nie zgodze sie. A Pierce Brosnan? Albo ten aktor grajacy Bodo, zone ma srednio urodziwa. I nie piszcie, ze nie, niech mam nadzieje, ze nie tylko desperat sie mna zainteresuje :D

Gość gość
Ubogie umysłowo polaczki tylko ktoś napisał że nie żyje za 1280 i juz jest wyzywany

Gość gość
Co za glupie pytanie, do spuszczenia jaj, czy oni wogole potrafią być czuli w łóżku? nie, niech se kupią kozę.

Gość gość
Żaden nieźle zarabiający mężczyzna nie zainteresuje się kobietą, która nie jest chociaż w miarę urodziwa, no nie wiem, ja mam niesamowicie przystojnego kuzyna,zarabia dużo, nawet bardzo dużo jak na nasze warunki i związał się z dziewczyna brzydką, nawet jego matka rozpaczała ze taka paskuda. ale ma charakter, sama prowadzi ze 3 duże biznesy, zarabia kupę kasy. I on dalej w nią zapatrzony ( na serio, nie chodzi na boki), widocznie lubi takie charaktery, bo utrzymać się sam za swoja kasę utrzyma.

Gość gość
Mając duże pieniądze można bez problemu wyglądać dobrze

Gość gość
Tak zapomniala napisac jestem piekna chodze na obcasikach, farbuje wlosy na blond w szwecji ( tam najlepsze farby) ciuszki kupuje u armaniego perfumki chanel pomadka diora kremy za 1000 zl oczko.gif też mi luksusy, chyba tylko u was na wsi, ja nie mam normalną posadę a też mam i perfumy Chanel (no fakt że nie całą półkę ), kilka pomadek Diora i dwa szale Armaniego. No fakt, ze kremy kupuję po 300-350. Więc to znowu nie taki luksus, zeby aż tak zazdrościć jak ty

Gość gość
nigdzie nie napisała że jest brzydka konfabulujesz gościu

Gość gość
widać gołym okien że to pisała inna osoba zobacz na styl wypowiedzi i gramatykę składnie zdań itp

Gość gość
Do czego potrzebna jest mi kobieta? Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, w sumie to kobieta nie jest niezbędna i bez problemów można się bez niej obejść, ale chyba każdy normalny człowiek pragnie bliskości w szerokim znaczeniu tego słowa, od zwykłego dotyku do seksu włącznie, każdy chce czuć się kochany i chciałby mieć kogoś bliskiego obok, poza tym kobiety są fajne i miło się z wami spędza czas :) i bym zapomniał... jest jeszcze aspekt wizualny, miło jest patrzeć na kobiety, na ich sposób poruszania się, na ich ciała.

Gość gość
Hahaha ale mam beke z was

Gość gość
kobieta jest potrzebna do pełnienia funkcji rozrodczo-porządkowych.

Gość gość
9:16 a czy tobie podobało by się takie życie? Bez zbędnej gadaniny o parytetach, rownouprawnieniach itp. Mam bardzo fajne, bezproblemowe w miarę dostatnie zycie i chetnie podziele sie tym z kims kto ma podobne spojrzenie. Jakbyś jeszcze z gracją robila inne rzeczy to pelnia szczęścia.

Gość gość
12:11 dzisiaj mogą się uczyć, pracować i zdobywać duże pieniądze i realizować swoje pasje i marzenia. Zwiedzać świat i poznawać inne kultury. Być samodzielne i decydować o wyborze faceta i nie zawsze ograniczać się do jednego z przymusu. Myślisz że znajdziesz taką która nie będzie pracowała (idealne prowadzenie domu i wychowywanie dziecka nie idzie w parze z obowiązkami zawodowymi), nie będzie miała własnego zabezpieczenia finansowanego (bo wszystko będzie twoje), będzie ogniem w łóżku po całym dniu spędzonym na gotowaniu sprzątaniu i pilnowaniem dziecka a do tego będzie piękna tylko kiedy znajdzie czas żeby wyjść do fryzjera czy kosmetyczki skoro do południa ma na głowie dziecko a potem usługiwaniu tobie? To jest niemożliwe do zrealizowania. Wzamian za co ma oddac ci całe życie? Tysiąc złotych lub dwa które może sama zarobić?

Gość gość
Przez jakoś czas mieszkałem zagranicą, w kraju bardziej rozwiniętym niż Polska, i zdziwiło mnie jak duzo kobiet tam nie pracuje. To był dla mnie szok. Rozwinięty kraj a jesnoczesnie tak zacofany. I spodobało mi się to co widziałem. To ze kobieta powinna prowadzić dom to nie znaczy ze wszystko musi robić sama. Są pomoce domowe, nianki itp. Nikt nikogo nie chce zacharatac. Z doświadczenia wiem ze to te pracujace po powrocie do domu mają drugi etat. Piszesz ze możesz się uczyć, zarabiać, zwiedzać i mieć mnóstwo facetów. Nie widzę problemow ani w nauce, ani w zwiedzaniu, ani w facetach (jestem bardzo otwarty w sexie) ani nawet w zarabianiu pieniędzy jeśli nie zajmie Ci to dużo czasu. Natomiast jeśli zajmuje Ci to dużo czasu to nie musisz, wystarczy nam. A o zabezpieczenie finansowe się nie martw. Z resztą ktoś kto pracuje za średnia krajowa też będzie miał minimalną emeryturę więc to nie jest jakieś wielkie zabezpieczenie.

Gość gość
Wy się nudzicie czy odbija, zadjąc takie durne pytania?

Gość gość
Teraz przedstawiłeś to w lepszy sposób. Faktycznie ciekawy model ale nie dla każdego. Fajnie, że nie masz problemu żeby być odpowiedzialny za swoją rodzinę bo akurat tego bardzo brakuje mężczyzną. Myślę, że większość chętnych będzie głupia jak but licząc na wygodne życie. Szukaj tej na tysiąc.

Gość gość
Jednej na tysiąc

Gość gość
Gdyby nie potrzeba seksu to nie zadawałbym się za bardzo z kobietami, może tak od czasu do czasu pogadać, żeby zobaczyć, jaki jest ich punkt widzenia.