Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi chciwi rodzice dostali dzisiaj po pysku od tesció mejej siosty.

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice zwariowali od chwili kiedy nasza najmłodsza siostra wyszła za maz za bardzo bogatego faceta, a własciwie faceta który ma bardzo bogatych rodzców. Obecnie mieszkają w mieszkaniu które stoi na jego rodziców, siostra jest w ciązy i matka z ojcem już roztaczali wizje jaki to oni będą mieć pewnie dom, ale super apartament i dzisiaj dzwoni do mnie bratowa i mówi,że teściowa czyli nasza matka jest załmana, bo dowiedziała sie,że owszem będzie aratament kupiony, ale na takich samych zasadach czyli na jego rodziców, kobieta się załamała. Brat się śmiejej,że w końcu mają to co co zasłużyli, bo takie fałyszwe włazenie tym ludziom w tyłek nic im nie dało, siotra jak nic nie miała swojego tak dalej nic nie będzie miała. Ciesze się , bo im się wszystkim we łbach już poprzewracało i odstawaiali takie szopki przed tymi ludźmi,że ja i brat nie byliśmy w stanie na to już spokojnie patrzeć.Siostra jest najmłodsza, ma dobrze przewalone we łbie i tez jest załamana. Myśłała dziewczyna,ze jak się dobrze wyda za maż to juz do oracy chodzić nie musi, będzie miała wszystko i manna z nieba będzie kapała a to taki zonk. Tera zbędziemy z bratem śmiac się z rodziców, jak to córkę wydali , możecie myśleć, ze jestem wredna, aby dybyście widziały te wszystkie szopki moich durnych rodziców to obraz byłby inny. Z tej okazji idziemy z bratem i bratową i naszymi dzieciakai zaraz na lody, ale z bratowa będziemy miały dzisiaj radosny dzień. Bardzo dobrze, w końcu skończy się ten cyrk. Wygadałam się i już mi lepiej.

Gość gość
na miejscu teściów twojej siostry również bym tak zrobiła - z jakiej racji obcy ludzie mają kupować mieszkanie na jej nazwisko? niech się cieszy że może w nim mieszkać!

Gość gość
Rodzice szwagra są owszem bardzo majętnymi ludżmi, ale i dość normalnymi, za to nasi rodzice zachwoują się jak idioci, popisówki, włażenie do tyłka, chwalenie po rodzice bagactwem tych ludzi, no jedna wielka żenada. Moja siostra za wiele do powiedzenie tam nie ma i raczej miała nie będzie, traktują ją owszem kulturalnie ale i bardzo oschle. Szwagier to typowy banan, zawód:syn.Za to nasi rodzice dostali małpiego rozumu i udają kogoś kim nigdy nie byli, wygląda to tragicznie i my z bratem i bratową mieliśmy już tego serdecznie dość, bo wszystkie święta, albo spotranie z rodzicami szwagra zamieliani w jedeną wielką farsę, popisówkę, zastaw się a postaw, teraz usłyszą od nas gdzie ich tamci ludzie mają,.Wcale im się nie dziwię, ich kasa ich decyzja, nasi rodzice im nawet do kostek finansowo nie sięgaja, ale "zapomnieli" o tym drobym detalu i usiłowali być jak równy z równym, no to teraz moze zejdą na ziemię, oby, bo już sie na to nie dało patrzeć. Mó maż to miał z tego zawsz eubaw i ejszce ich podpuszczał, nie dało się z nimi wytrzymac w jednym pomieszczeniu.

Gość gość
No masz rodziców z klasą, wstyd o takich nawet pisać na kafe.

Gość gość
... a jabłka niedaleko od jabłoni upadają

Gość gość
nikt sobie rodziców nie wybiera!

Gość gość
"... a jabłka niedaleko od jabłoni upadają" Upadłaś to chyba ty, ale na głowę.