Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gosc0

A po randce?

Polecane posty

Gość Gosc0

Cześć, w dużym skrócie opowiem, że poznałam mężczyznę 5 lat starszego (mam 21 lat) na portalu, trochę popisaliśmy i od razu oboje wychwyciliśmy, że rozumiemy się idealnie i mamy podobne podejście do życia. Pół żartem pół serio zaplanowaliśmy sobie na kiedyś wyjazd w góry, jednak najpierw zdecydowaliśmy się spotkać i zobaczyć czy wytrzymamy ze sobą pół godziny;) Szybko zainicjował spotkanie, przez trzy godziny nie zamykały się nam usta - krótko mówiąc, nadajemy na tych samych falach. Musiał wracać do pracy, podwiózł mnie i na pożegnanie wyraził szczerą chęć na kolejne spotkanie za 3 dni i wspomniał, że musimy obgadać wspólny wyjazd;) Widać było, że oboje bylismy zadowoleni ze spotkania. Następnego dnia z rana podziękował za spotkanie, wymieniliśmy się paronastoma wiadomościami, po czym życzył miłego dnia i pożegnał się, bo szykował mu się długi wyjazd. I do dziś cisza jak makiem zasiał;p Nie panikuję, ale zastanawiam się czy czeka teraz na mój krok, czy też zmienił tak szybko zdanie, albo jeszcze lepiej- znalazł kogoś innego. Jak sądzicie, czekać, odezwać się w dniu spotkania czy darować sobie? Dodam, że jest świadom iż jestem nieco zajęta do dnia naszego spotkania. Mogę liczyć na Wasze rady? Przyznam szczerze, że jestem żółtodziobem w tych tematach...;p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować