Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o facecie dla ktorego zona ma przede wszystkim...

Polecane posty

Gość gość
"Nie wyobrAxami sobie ani faceta-meza który nie byłby w stanie utrzymać rodziny" x Yyy o czym ty pieprzysz gościu? :D Chyba w jakimś mentalnym średniowieczu żyjesz skoro sobie nie wyobrażasz. Mnóstwo facetów zarabia średnią krajową lub mniej i jakoś zakładają rodziny. I dlaczego tylko facet ma dbać o byt rodziny? Większość kobiet dziś pracuje.

Gość gość
Nie szkodzi ze pracują, to jednak na barki faceta spada trud utrzymania rodziny. Gdybym zarabiał mniej niż zona chyba bym się zabił. No może nie zabił, ale wolał jechać do Norwegii i rowy kopać niż nie móc utrzymać rodziny. To jest meski swiat, meska duma i kobiety tego nie pojma.

Gość gość
gość dziś - i co? I mam brać z nich przykład bo mają "łatwo"? Dzi/wka ma jeszcze łatwiej, więc mam iść w jej ślady? Pieprznij się w łeb i to porządnie :D Nie jestem pustą szmatą, dla której jedynym sensem życia jest znalezienie bogatego jelenia, stanie przy garach i płodzenie dzieci. Mam inne priorytety w życiu niż bycie "dodatkiem" do faceta i skakanie przy nim. A zarabiam ładnie, więc wsadź sobie te uwagi o "wegetowaniu" :) Poza tym nie każdy facet, który ładnie zarabia musi być zaraz płytki i szukający tylko seksu czy młodego ciała.

Gość gość
19:12 Powaznie sie pytam. Czy wokol siebie widzisz wiecej takich kobiet jak ty, czy tych "blachar".

Gość gość
"Nie szkodzi ze pracują, to jednak na barki faceta spada trud utrzymania rodziny." x Sorry, ale może mów za siebie, co? Przed chwilą na innym temacie jakiś facet wypowiadał się, że jest za totalnym równouprawnieniem i chciałby aby żona zarabiala podobnie do niego. Dziś akurat ludzie mają zróżnicowane poglądy. Ja uważam, że obydwoje powinni utrzymywać rodzinę.

Gość gość
Większość kobiet dziś pracuje i kończy studia.

Gość gość
To chyba naturalne i oczywiste ze mowie tylko za siebie. No bo za kogo niby. A koleś który pisał o równouprawnienie nie dość ze został opluty przez dziewczyny to pewnie jest jednym z "kafeteryjnych prawikow".

Gość gość
Został opluty, ale nie za oczekiwanie pracy, tylko za coś innego.

Gość gość
Może i ja dorzucę kilka słów. Na pewno mężczyzna gotowy wziąść na swoj***arki utrzymanie rodziny jest atrakcyjny. Nie ma też nic przeciwko bycia ladna jak najdłużej. Tylko gdzie znaleźć takiego faceta.

Gość gość
nie chciałabym takiego faceta

Gość gość
Jakiego?

Gość gość
dlaczego zawsze kobiety podlegaja ocenie a facet jest tym wybierajacym?czesto siedzacy na garnuszku u mamusi zapijaczony 40 latek z brzuszkiem i lysinka wybrzydza na ladna zadbana samodzielna 30 -latke, ze "za stara i nie w jego typie"

Gość gość
Oj już nie przesadzaj ze wszyscy siedzą u mamusi na garnuszku w wieku 40 lat. To jest mimo wszystko mniejszość. A to ze facet wybiera, taka natura. No i chuba można mieć swój typ, prawda? Poza tym te samodzielne za 2000 pln to śmiech na sali.

Gość gość
Ja bardzo lubię dbać o swój wygląd i ładnie wyglądać, bardzo lubię tez sex, bynajmniej nie unikam go z mężem, który jest bardzo sprawnym kochankiem i milosc z nim to duża przyjemność. W naszym związku to ważne jak wyglądamy, ale moj maz tez dba o swoje ciało. Mamy wspólne masaże dwa razy w tygodniu, korzystamy z trenera, dbamy o dietę, ale oczywiście rozumiem ze nie każdy moze pozwolić sobie na to co my, ale to juz inny temat.