Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nigdy nie kupię oranżady Hellena bo reklamują ją Wojewódzki

Polecane posty

Gość gość

a ja niecierpie tego człowieka, chama, antypolaka który wytarzał polską flage w psiej kupie, małpa i pajac podobnie nie kupie nic reklamowanego przez tą medialną prostytutke lewandowskiego ktory niedlugo chyba papier do d**y zacznie reklamowac, nienażarta świnia tylko piniondze i piniondze... kim są ludzie ktorzy dają sie nabierac i kupują produkty reklamowane przez ''znane'' mordy ? czy oni są debilami ? ostatnio w sklepie widziałam olej rzepakowy z ryjem ewy wachowicz na opakowaniu, to ta przekwitła polska ''miss'' znana z kiepskiego programu o gotowaniu ewa gotuje... ewka poleca olej rzepakowy buhaha, wszystkie są takie same, a olej z biedronki produkuje...ZT Kruszwica, producent Kujawskiego :O

Gość gość
na stacjach paliwowych Orlen jest wiecej produktow z logo "Ewa poleca", np. papier toalet., folia do pieczenia itd. xx hułałej mejk it posibyl xx hu.ja.lej

Gość gość
Dzieki za info o Hellenie. Co prawda nie mieszkam w Polsce, ale w tym roku przylatuje na wakacje i juz wiem, ze nie dam im zarobic, choc oranzade lubie

Gość gość
Lepsza jest biała firmy Hoop (czerwona niedobra).

Gość skunks
firmy zajmujące się reklamą profesjonalnie posiadają listę nazwisk ludzi z pierwszych stron gazet i oczywiście mają namiary do osób znanych w Polsce takich jak : Irena Santor Jerzy Połomski , do gostka, który przez wiele lat prowadził program LOTTO , czyli pan Rembiszewski, na liście mają Zdzisławę Sośnicką , Krzysztof Krawczyk , Zenon Laskowik , Krystyna Janda, Andrzej Wajda , czyli całą listę aktorów , piosenkarzy, śpiewaków operowych, znanych dziennikarzy , polityków i kabareciarzy i firmy zajmujące się reklamą CZEKAJĄ NA ZGŁOSZENIA od ludzi znanych z pierwszych stron gazet , kiedyś Maryla Rodowicz się zarzekała , że NIGDY W ŻYCIU nie wystąpi w żadnej reklamie ale gdy brakowało forsy to pokazała się w reklamie firmy KORAL za skromne 500 tys. PLN , a zatem osób znanych i celebrytów nie brakuje w Polsce , są chętni do reklamowania MYDŁA albo proszku do prania ORAL , czyli OSTATNI RZUT NA TAŚMĘ aby jakieś pieniądze jeszcze wyrwać i zarobić pod swoim nazwiskiem , odnośnie reklamy oranżady firmy Hellena , z tego co wiem, oranżada firmy Hellena była już sprzedawana w ilościach hurtowych w Rosji , przedstawiciele firmy Hellena zbudowali w Rosji spory rynek sprzedaży i firma Hellena bardzo zyskała aż do momentu tak zwanego 'embargo' na produkty firmy Hellena i firma Hellena nie ma teraz szansy rozwoju na wschód , wiele firm polskich ma podobną sytuację i reklama firmy Hellena z panem Wojewódzkim faktycznie tylko 'złości' , to jest bardzo ZŁY wybór reklamodawcy , w reklamie powinien wystąpić RASPUTIN , który otwiera butelkę oranżady firmy Hellena ale NIGDY W ŻYCIU nie Wojewódzki , zmarnowane pieniądze firmy Hellena !

Gość gość
mnie odrzuca wszystko co zwiazane z lisem.