Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy stosowali na Polakach w XX w. około 100 tortur ludzie konali wiele dni

Polecane posty

Gość gość

Drzew, kobietom obcinali piersi i obsypywali solą, przybijali gwóźdźmi człowiek konał jak w średniowieczu nabity na pal albo i gorzej, komora gazowa dla żydów było nic w porównaniu z tym. Ukraińcy stosowali około 100 tortur na Polakach poczytajcie sobie rzeź wołyńska, przestańcie gadać jacy to Niemcy źli byli czytajcie sobie o rzezi wołyńskiej

Gość gość
Dlaczego polska jest tak bardzo przyjazna Ukrainie jestem młoda dziewczyna a jakos nie potrafię ogarnac co ny robimy w imię poprawności politycznej nawet upainska piosenka wygrala eurowizje ja na Ukraińca nawet spojrzeć nie moge czemu polska im pomaga czemu roi się od nich na polskich uczelniach

Gość gość
Dlaczego polska jest tak bardzo przyjazna Ukrainie jestem młoda dziewczyna a jakos nie potrafię ogarnac co ny robimy w imię poprawności politycznej nawet upainska piosenka wygrala eurowizje ja na Ukraińca nawet spojrzeć nie moge czemu polska im pomaga czemu roi się od nich na polskich uczelniach

Gość gość
o boże przeczytałam pierwsze zdanie i teraz nie zasnę, to straszne :O :( jak można być takim podczłowiekiem?

Gość gość
Niestety poprawnosc polityczna wygrywa

Gość gość
Madra z Ciebie osoba. Ale widzisz u nas w imię poprawwosci politycznej sankicju unijnych i miłosierdzia zmuszają nas do pomocy i kochania ukraincow. Ja ich nie trawie. To źli ludzie. Czuje to. Co innego niemcy, oni juz dawno nie są tacy jak za wojny to całkiem inne pokolenia a niestety na u krainie czci s i e bandere i nienawiść do Polakow. Ja popieram Putina i marzę by zaanektował cala Upaine i zrobił z nimi porządek

Gość gość
Ukraińcy to obłudy i załamany naród. W dzień z Polakami rozmawiali śmiali się razem nawet pili a w nocy bestialsko mordowali szok!