Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobaja mi sie miesniacy.

Polecane posty

Gość gość

A coraz wiecej takich, szczegolnie wsrod mlodych. Jedza te suplementy i buduja sztucznie miesnie, a zemu ma to sluzyc ja sie pytam? Osobiscie wole mezczyzn o zwyczajnej posturze, nie kazdy musi byc napakowany jak polki w biedronce!

Gość gość
A ja lubie miesniakow ;) wiele kobiet lubi

Gość gość
No tak, nic dziwnego ;) Ale teraz wiekszosc dazy do takiej sylwetki, wiec daje znac, ze nie kazdej sie to podoba i nie kazdy musi byc miesniakiem na sile.

Gość gość
Bardzo lubie duzych panow :) troszke mniejszy jak pudzian ale tez zbudowany musi byc. Nie lubie szczuplych

Gość gość
Ci ktorzy pakują to odrazu widac ze glownie chodzi im o podobanie sie kobietom. Mozna ich porównać do lalek z białym wlosem ktore lubia zwracać uwage na siebie . I czesto widze napakowanego z przestilizowana lalunia. Duet wysmienity i widac ze siebie szukali.

Gość gość
koksiarze niszczą swoje zdrowie, dzięki temu będą szybciej zdychać na niewydolność wątroby i zawały serca

Ja ćwiczę bez suplementów. Mam dietę. Tylko dla siebie, nie dla kobiet. W przyszłości jakieś suple sie kupi. Sport do duża część mojego życia :D

Gość gość
Tylko puste panny na takich lecą. Śmiać mi się chcę jak widzę takich napakowanych kolesi, którzy myślą, że są z***biści i chodzą w charakterystyczny śmieszny sposób :D

Gość gość
gość dziś Tylko puste panny na takich lecą. Śmiać mi się chcę jak widzę takich napakowanych kolesi, którzy myślą, że są z***biści i chodzą w charakterystyczny śmieszny sposób x chodzą jakby się w gacie zesrali :)

Gość gość
koksiarze niszczą swoje zdrowie, dzięki temu będą szybciej zdychać na niewydolność wątroby i zawały serca Hahahaha prawda

Gość gość
Chodza jakby sie w gacie zesrali hahaha padlam haha

Gość gość
Jak ide blisko koksiarza to udaje ze go nie widze. Zeby nie myslal ze jest cudem swiata ;)

Gość gość
Prawik Przemek widac ze naturalnie ćwiczy ma ladna sylwetke