Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam, które kupiły wózek na allegro?

Polecane posty

Gość gość

Oglądam w sklepie modele wózków, mam kilka upatrzonych, ale zauważyłam, że nie opłaca się ich kupować w stacjonarnym sklepie, ponieważ z reguły na allegro można te wózki dostać o kilka stów taniej, a poza tym na allegro są dodatkowe gratisy takie jak śpiworek do wózka, parasolka itp. Już nie wspomnę o kolorach, których na all jest pełno, a w normalnym sklepie są 2 wystawowe i nieraz można jakiś kolor zamówić, ale też nie wszystkie są dostępne i trzeba czekać. Nie wahałabym się co do allegro, ale 2 lata temu zamówiłam sobie rower miejski u mogłoby się wydawać sprawdzonego sprzedawcy, ale sprzęt od początku sprawiał mi problemy, a żeby go reklamować, musiałam go ładować w karton i wysłać kurierem na własny koszt, co tanie nie było. Jeśli coś działoby się z wózkiem, albo doszedłby z jakąś wadą, to rozumiem, że sytuacja wyglądałaby podobnie?

Gość gość
Tak, sytuacja wyglądałaby podobnie.

Gość gość
Hej. Ja kupiław w sklepie internetowym wózek Anex Sport. Faktycznie kolorów dostępnych od ręki było więcej i nie trzeba było tyle czekać co w stacjonarnym. Miała kłopot z kółkami ale firma Anex bez problemu załatwiła usterkę. Bezpośrednio się kontaktowałam z nimi. Są firmy jak i sklepy co mają brzydko napiszę wywalone na klienta. Jak już jest sprzedane to się sama martw. Ale tą solidną firmę wózkową mogę polecić :)

Gość gość
Ja kupiłam Anexa Sporta. Nie znalazłam na Allegro taniej niż w sklepie stacjonarnym. Mam zapewniony serwis i wózek zastępczy. Na razie nic się nie psuje:)

Gość gość
Nie kupuj przez neta. W sklepie wytłumaczą ci jak obsługiwać się wózkiem. Zwłaszcza Anexa bo trzeba wiedzieć jak odpowiednio dostosować amortyzację, żeby dziecku było wygodnie