Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma to jak znajomi którzy publicznie cię atakują na fb..

Polecane posty

Gość gość

Mam kilku znajomych na fb z byłej pracy. Wydawało mi sie, że dobre mamy stosunki ze sobą. Ostatnio gdy zaczęłam wrzucać jakieś posty pod każdym z nich jakiś nieprzychylny komentarz i to ze strony facetów. Tak jakby każdy mój post odbierali bardzo personalnie, a ja po prostu wrzucam ogólne teksty. Zastanawiam się czy ich nie usunąć ze znajomych jak mają za każdym razem negować wszystko co wrzucam. Posty nie są negatywne więc dlaczego ma mi się kumulowac zle emocje.

Gość gość
kurde ale ludzie mają problemy... skasuj fb i idz na spacer a nie bredzisz na kafe. Skoro się z tymi znajomymi nie spotykasz nie rozmawiasz w realu to możesz równie dobrze zaprosić do znajomych ludzi z ulicy... tyle warci są Ci "znajomi".

Gość gość
A jakie teksty wrzucilas?

Gość gość
Ostatnio coś takiego wrzuciłam Ostatnio dodałam taki wpis. "Miliony ludzi postanowiły unikać emocjonalności. Stali się gruboskórni tylko po to, by się obronić, by nikt nie mógł ich zranić. Cena jednak jest bardzo wygórowana. Nikt nie może ich zranić, ale też nic nie może uczynić ich szczęśliwymi". Osho Czy to coś złego?

Gość gość
Na fb jest taka funkcja grup znajomych-rodzina, bliżsi, dalsi itp., daj ich do dalszych znajomych i zablokuj możliwość komentowania.

Gość gość
Zawsze się znajdą jacyś debile którzy myślą że post jest skierowany do nich.