Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porozumienie barw

Polecane posty

Gość gość

Taka sytuacje. Kobieta i mezczyzna spotkanie oficjalne. Ona, ubrana od stop do glowy w swoim ulubiomym kolorze(nie ma znaczenia jaki to kolor) on, od stop do glowy w swoim. Spotkanie przebieglo bez jakich kolwiek dwuznacznosci. Jakiez mnie jednak zdziwienie ogarnelo gdy zobaczylam go na nastepnym spotkaniu calego ubranym w moj ulubiony kolor a ja, wlasciwie sama nie wiem czemu ubralam sie w ten jego. Przypadek czy jakies nieweralne porozumienie, a przynajmniej jego proba? Ktos to rozumie, bo o ile dla kogos umiem trzezwo ocenic sytuacje o tyle gdy dotyczy sprawa mnie staje sie niczym dziecko we mgle

Gość gość
Co Ty wiesz o kolorach? Co potrafisz odczytac z barwy SWC Widzenie precikowe, slupkowe... Uzupelnianie sie barw..

Gość gość
Bo zakochane osoby sie do siebie podswiadomoe opodabniają i przejmują swoje nawyki ..sposob bycia czy nawet słówka.

Gość gość
Zielony i czarny oraz czerwony:-)No wiem.

Gość gość
Czarny to nie barwa! To jej brak!

Gość gość
zamontowalas mu podgląd w mieszkanku żeby ubierać się w to samo w ten sam dzień? to by było demoniczne rozwiązanie :-)

Gość gość
Tu nie ma mowy o zakochaniu. Spotkania sa krotkie,oficjalne i z gory okreslone na czas okreslony. Facet owszem, dzisla jak kocimietka i doskonsle czuje sie w tej roli,ale ja za stara jestem by sie dac puscic w maliny ...tak czy siak zbaranialam.

Gość gość
wiemy, wiemy nam to sie nie zdarza

Gość gość
A poza tym.Tamto spotkanie bylo pierwsze,dla niego zreszta nie tylko ze mna bo mial wielu klientow tego dnia a tu takie cos.Dziwne.

Gość gość
Takie coś czyli co? Możecie mieć podobny gust jeśli chodzi o dobór kolorów własnej garderoby. Może to być niemal 100% zgodność.

Gość gość
Mozliwe. Tylko ze zadko sie widuje faceta ubranego w spodnie i koszulke w jednym kolorze zwlaszcza ze te pierwsze(kolor spodni) nie jest zbyt popularne wsrod mezczyzn.Ale moze moze.

Gość gość
Tylko się nie zakochaj tak od razu :-) spokój spokój spokój.

Gość gość
Ani od od razu ani po zarazie. Nie ma szans. Nie interesuja mnie milostki. Ciekawe jeszcze jest to, ze dzien przed spotkaniem przysnilo mi sie to, co mialo miejsce już w trakcie. Pewna sytuacja miala miec miejsce jak we snie ale sie nie zgodzilam. Szok. Brr

Gość gość
Już o nim myślisz, już o nim temat na kafeterii zakładasz, więc coś jest na rzeczy.

Gość gość
On mi sie owszem podoba ale do fascynacji nie mowiac juz o zauroczeniu to ho ho! Nic o nim nie wiem on o mnie też. Trzeba przyznac ze slodki zbieg okolicznosci. Dzieki za wypowiedzi.

Gość gość
A dzisiaj Pana monochromatycznego widzialam, minelismy sie autami choc mieszkamy 200km od siebie. to dopiero traf :D

Gość gość
czasami ludzie sie odbieraja podswiadomie , nadaja na tych samych falach to i kolory te same :)

Gość gość
Znam te teorie o nadawaniu na tych samych falach ale nie wiem na ile jest ona trafna. Gdy czuje ze jakis czlowiek nadaje na mojej fali to ciagnie mnie do niej i jest mi z nia dobrze, szkopul w tym ze nigdy nie mialam okazji byc z taka osoba w roznych sytuacjach zycia, zeby moc jednoznacznie stwierdzic ze te FALE to tylko zludzenie pewnego rodzaju fascynacji.

Gość gość
ooo tell me what see, what colour is yr pussy ooo

Gość gość
you do not want to know

Gość gość
like sweet swet cherry blossom