Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza apteka w Łowiczu?

Polecane posty

Gość gość

W jakiej aptece w Łowiczu robicie zakupy? Ja dotychczas nie miałam swojego faworyta, ale od dzisiaj mam, bo na ulicy Zduńskiej pojawiła się apteka Cosmedica. Byłam tam i jestem bardzo zaskoczona. Ceny są dobre, nie obciążają za bardzo portfela, dodatkowo chyba pierwszy raz spotkałam się z tym, że w aptece jest samoobsługa. To fajna opcja, można wziąć produkt do ręki i przeczytać, co jest napisane na etykiecie. A wy w jakich robicie zakupy?

Gość gość
A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!! A wypierrrrrrrrrrrrrrrdalaj z tym spamem!!!

Gość gość
Ja dotychczas w sumie kupowałam leki w jakichś mniejszych, osiedlowych aptekach, ale właśnie ostatnio trochę przypadkiem, bo lokalizacja jest super, trafiłam do Cosmedici i wiem już, że od tego momentu to tam będę kupować leki. Fajna przestrzeń, czysta, a dodatkowo obsługa bardzo fachowa i miła. Super!

Gość gość
Księżoki to ino u księżoków kupujo na targowisku zwanym targowicą.