Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałycie w życiu facetów co rozumieli jakdotykać waszą łechtaczkę skutecznie?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
szpary są obrzydliwe !

Gość gość
idź sobie facecie..

Gość gość
Owszem, 2 lata temu na takiego trafiłam i on zdecydowanie wie jak dotykać mnie całą :)

Gość gość
Tak. Dwòch.

Gość gość
tak...jest wirtuozem dotyku:))

Gość gość
doprowadzają was jak chcecie, jak im to przekazałyście, czują pragnienia czy jak..

Gość gość
ale za pewne nigdy nie doświadczyłaś orgazmu z punktów u,a,c,g

Gość gość
a różni sie od łęchtaczki.. bez przesady..

Gość gość
00.27. dotykał, piescil wszędzie, i od razu zapamiętał, kiedy jest odlot. kobieta najpierw powinna być zaspokojone, a potem mężczyzną albo wspólnie. A punkty to są dobre..na mapach drogowych:) namiętność i pożądanie, spontan.

Gość gość
ale nie pozwolisz chyba od tak żeby facet poznany świeżo czy nie, od tak wchodził w te miejsca, nie znając moich reakcji, ułozenia ud, ciała itd, przecież jak się taki napali to jak królik leci, wiecie jak to jest, a chyba zadna tego tak nie chce (zeby było raczej jakoś magicznie)

Gość gość
My od razu poznaliśmy się na wzajem ja cnotka on prawiczek.A gdy szłam do ginekologa na badanie zawsze uczastniczy i widzi jak bada cipke wiec nie ma problemu coś znaleźć wspierał również porody. Nie wstydzę się męża bo nie jestem zacofana i tępa! Do tego mam prawo mieć nawet w szpitalu osobę bliską przy zabiegu czy badaniu zawsze decyduje pacjent nie personel medyczny!

Gość gość
ok, ale seks to coś wiecej niz ginekolog, to uczucia i wyczucie ciała i rozkoszy, a faceci mają taki mechanizm jak już czują że idzie coraz dalej, jakby musieli jak najwiecej do siebie i jadą na maxa.. :-( widocznie dostają bzika na ciele dziewczyny jak się ułoże..

Gość gość
O tak:) i przyznam sie ze jest to moj kochanek. Dotyka dlonmi i ustami jakby dotykal platkami roz. Jest tak delikatny i wie gdzie i jak dotknac zeby bylo cudownie. Moj maz w porownaniu z nim dotyka i caluje jak papierem sciernym. A tak jak kochanek dotyka to sama nawet nie potrafie sie tak dotknac

Gość gość
NIE

Gość gość
Niestety nie Jestem w długoletnim udanym związku ale mój facet też tego nie potrafi. Jest zbyt mało delikatny ..

Gość gość
Mój był częstym gościem burdeli i nigdy sie nie przestawił z pozycji brać i nie dawać - 5 minutowy koszmar i do tego niereformowalny, po prostu idiota

Gość gość
może jestem dziwna ale nie lubię jak ktoś dotyka moją łechtaczkę bo to dla mnie po prostu nieprzyjemne; mam przyjemność w inny sposób a nie przez dotykanie łechtaczki czego po prostu nie lubię bo mnie drażni.