Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam myśleć?

Polecane posty

Gość gość

hej trzy dni temu zerwalam z chlopakiem ale sumienie zaczęło mnie męczyć.odrzucałam go jak dzwonił i nie odpisywalam jemu. napisałam do niego bo na prawdę to był glupi pretekst do zakończenia tego związku. odpisał że też jemu brakuje tego mnie kocha ale musi zastanowic się. strasznie nam zależało na sobie i tak czasami sobie myślę, że to zniszczylo nas związek. tak strasznie balliśmy się że stracimy siebie. napisal mi wczoraj, że już żałuję tej decyzji i nikt nie zmieni tego że mnie tak kocha ale będzie lepiej to zakonczyc. nie zasluguje na mnie bo mnie oszukał ale się bał powiedziec prawdę. to był glupi powód do oszukiwania nie widziałam w tym sensu. odp jemu ,że też tak myślę że będzie żałował tego bo nikt go tak nie pokocha jak ja kochalam i dziękuje że zastanowil się bo ja nie miałam odwagi zakonczyc tego. chcialam to naprawic ale życie czasami robi nam takie niespodzianki. myślę gdybym w tamtym momencie nie zerwała to byśmy byli jeszcze razem. jestem zalamana ale nie chcę jemu narzucać się tak samo starałam się jak on i już nie mam sił. jestem tak zalamana tym wszystkim. mam do niego żal , że nie dał mi tego naprawić a też trochę błędów popelnilam. co w takiej sytuacji byście zrobili? czemu napisał, że żałuję tej decyzji a mimo to zakonczyl ostatecznie? nie chcę żyć nadzieją, że może napiszę . co będzie kiedyś jak obudze się obok kogoś i powiem ,że zniszczylam sobie życie ?. jestem w totalnej rozsypce po prostu nie wiem co mam zrobić ze sobą. widziałam, że cos jest nie tak bo nie napisał mi rano jak zawsze sms a . kocham go najmocniej jak tylko potrafię i wiem, że on też. zastanawiam się dlaczego dwie osoby które tak się kochają nie są ze sobą. skasowalam jego nuner tel a co jest najlepsze pamietam go. zablokowalam na fb myslalam, że będzie lepiej. życie jest okrutne i płacimy za swoje błędy najwyzsza cenę. nie miałam do niego zaufania sama nie wiem dlaczego. robił wszystko dla mnie chyba był za dobry .

Gość gość
Oj współczuję Ci bardzo. Ale jeżeli on żałuje a zakończył to ostatecznie to oznacza że on naprawdę Cię kocha ale coś męczyło go w tym związku i dlatego chciał skończyć.