Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sprawic

Polecane posty

Gość gość
Było pięknie..nic piekniejszego w życiu nie mogło mnie spotkać..No tak po coś..po to byśmy poczuli co stracilismy i kim dla siebie jesteśmy oraz co jest ważne czy nawet najważniejsze.Mielismy to wszystko na wyciągnięcie ręki a teraz..:-(

Gość gość
Cokolwiek napiszę to stanowi potem żródło tematów postów na caly tydzien ...odeszla ,wróciła , zapomniała , wybaczyla, nie przebaczyła ... to te najłagodniejsze ...nie czytam juz .

Gość gość
Zawsze jestem szczera przecież wiesz.

Gość gość
11.31.Wiem też mnie to wkurza ktoś wyraznie ma w tym interes ,ja tych tematow nie zakładam bo nigdy nie chciałam sprawiać Ci problemow ..nie chciałam byś stał sie zrodłem posmiewiska czy potek .Zawsze chciałam Cię przed tym chronić stąd moje komentarze tam też nie są do konca w pełni wyrażone tak jak na prawdę myślę.Najlepiej było jak było a teraz..teraz nawet Twojego numeru nie mam zresztą nawet nie wiem czy wolno mi do Ciebie nspisać..czy sobie tego życzysz.Przykro mi ze tak to wygląda na kafe-ze wykorzystują nasze słowa.:-(

Gość gość
Powiem tak , wiem jak jest wlasnie dzieki Temu .. . dlatego mogę i odróżniam prawdę od reszty ... gdybym nie doświdczyła tych wszystkich lat , nigdy nikomu nie uwierzyłabym , ze jest TO naprawde mozliwe :) Słowo . Nikt zwyczajny tego nie pojmie o zrozumieniu nie mówiąc .No , tylko , ze .

Gość gość
Nawet teraz ona pisze za mnie. Temat "Sniło mi sie ze podszedłeś też nie mój"..Nie czytam pa.

Gość gość
11.40 tutaj też w tym wpisie "nie jestem"

Gość gość
jak sprawić ?No jak ?