Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie mężczyzny.

Polecane posty

Gość gość

Na początku jest czuły, ma czas, dąży do kontaktu ze mną,a teraz nagle brak kontaktu, nie odzywa się.To po co mówił, że mu zależy i czy to było kłamstwo ,jak to rozumieć?

Gość gość
Oni tak maja. Musisz przeczekac nie narzucac sie odp krotko zwiezle, czas pokaze. Przede wszystkim kieruj sie mysla ze jesli to koniec kontaktu to ta znajomosc nie była warta zachodu. Wrzuc na luz. Facet jak chce sam znajdzie droge i szybciej zrobi to gdy zobaczy ze nie masz parcia na naciskanie. Bedzie dobrze. Jestem w zwiazku z takim samym. Dodam ze w bardzo szczesliwym, choc początki nieciekawie sie zapowiadaly. Dopiero jak odpiscilam zechcialo mu sie odzywac pierwszemu, spotykac i wyznawac uczucia. Nie slowami a czynami.

Gość gość
Dzięki za pocieszenie, mam nadzieję, że jeszcze wszystko wróci do tego co było.Nie wierzę, że był taki czuły ,tak cudownie nam się rozmawiało a teraz ma mnie dosyć.

Gość gość
Standardowy scenariusz. Mężczyzna to niby proste urządzenie, a jednak nie. Tylko po co głowę zaśmiecać sobie? Odpuść i niej to w poważaniu głęboko.

Gość gość
Olej go, nie dorabiaj teorii do czegos co nie istnieje.

Gość gość
Racja trzeba odpuścić, ale on znów się przypomni będzie słodki,zmiękczy moje serce ,a potem się odsunie to bolesne.