Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie owulacyjne

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem w 10dc cykle mam co 26 dni.Dzis pojawilo sie lekkie krwawienie i bol w krzyżu. Test owulacyjny pokazal drugą jasna kreske.Kochalam sie dwa dni temu.Jesli to owulacja jakim mam czas na zaplodnienie skoro komorka zyje 24 h?

Gość gość
Plemniki żyją w organizmie kobiety od 3 do 5 dni, jeśli środowisko im sprzyja (dni płodne). Jeśli kochałas się dwa dni temu bez zabezpieczenia, niestety ryzyko ciąży jest naprawdę duże. Dni płodne liczymy od 5 dni do owulacji aż do 3 dni po niej. W tym okresie nie polecam uprawiania seksu, tymbardziej bez zabezpieczenia.

Gość gość
Chyba ze starasz się o dziecko. Możliwość zapłodnienia jest juz w 7 dniu przed owulacja.

Gość gość
Nie masz szans w tym cyklu, bo twój partner zamienił testy owu na testy poziomu albuminy. W sumie jest to prosty trick, musisz rozłupać plastikowy pojemnik na test, oderwać stary i wkleić nowy. Strategia ta ma na celu zmylenie przeciwniczki gdy facecik nie ma ochoty na rozmnażanko.

Gość gość
Jesli nie chcesz miec teraz dziecka to jak najszybciej kup tabletke po np. Ellaone jezeli starasz sie o dziecko to nic nie rob :)

Gość gość
Kupić Ellaone i też nic nie robić? Trochę dziwne, ale skoro tak radzicie.

Gość gość
Dlaczego w ogole dochodzi do takiego krwawienia?Czy starac sie przez kolejne 3 dni?Sprawdzilam poziom progesteronu w poprzednim cyklu i wszystko w normie.Czy objawy wxkazuja ze owulacja juz wystapila?Czy dopiero wystapi za dzien,dwa?

Gość gość
Up