Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi obrzydliwymi zwyczajami

Polecane posty

Gość gość

Spotkakiscie sie u innych? Np. Moja kolezanka jak przyszlam do niej rano a ona wynurzyla sie z barlogu to potrafila napic sie herbaty z wczoraj popoludnia. Dla mnie masakra. Albo moj ksiadz z religii dlubal w nosie ogladal i zjadal rozgladajac sie czy nikt nie widzial. A juz o damskich toaletach w miejscu publicznym nie wspomne obrzydliwy zwyczaj zapychania sracza zakrwawiona podpaska albo niezwinieta podpaska w koszu. Baby sa oblesne serio.

Gość gość
Aha jeszcze mi sie przypomnialo jak w szpitalu bylam przed porodem, ide do ubikacji otwoeram kabine a tam taki skrzep na podlodze. Myslalam ze rzygne. Albo otwieram kosz zeby wyrzucic wkladke, kosz prawie pelny a na gorze smierdzacy zakrawiony podklad...takto tylko baby potrafia.

Gość gość
Rzucanie petow na chodnik

Gość gość
przeczytałam temat stąd-"brzydzę się pić i jeść u niektórych" co tam wypisują, to dopiero hardcore:-D

Gość gość
z tymi podpaskami to rzeczywiście prawda - przecież wystrczy zawinąć w papier toaletowy i już jest inaczeh

Gość gość
A mnie nie brzydził w szpitalu widok w koszu zakrwawionych podpasek czy podkładów skoro sama krwawie i to każda z nas krwawi co miesiąc. Co w tym obrzydliwego?

Gość gość
szpital to jedno a prywatne mieszkanie to drugie-mnie odrzuca brudna łazienka u kogoś,ale taka naprawdę brudna-grzyb na fugach,uszczelkach silikonowych ,kamień żółty na umywalce,kiblu,wannie,nie wiem jak ktoś może spokojnie żyć w takim syfie:-O,jak ktoś beka,pierdzi i jeszcze niby "dowcipnie" to komentuje,takie zwyczaje shreka,są tacy żartownisie...używanie jednej i tej samej zatłuszczonej ścierki do mycia garów,blatów i nawet przetarcia podłogi,blee

Gość gość
To w tym obrzydliwego ze ja nawet w domu zwijam zeby inni domownicy nie musieli ogladac. To byl moj pierwszy porod i nawet nie wiedzialam ze takie "watroby" wylatuja. Bylam przed porodem.