Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka1985

Relacje z teściami

Polecane posty

Gość asiulka1985

Cześć dziewczyny. Muszę się komuś wygadać, może poradzić. Już opisuję moją historię. jestem 4 lata po ślubie, kocham mojego męża i wiem że ona kocha mnie. Mamy dziecko i wszystko jest ok... Kilka domów dalej mieszkają moi teściowie z córką i zięciem. Moi teściowej prowadzą gospodarstwo a mój mąż w każdej wolnej pomaga im i tak naprawdę wszystko za nich robi, podczas gdy jego siostra i jej mąż nie robią nic. Mąz pracuje oczywiście za darmo bo jest taki dobry. W ogóle lubi tam spędzać dużo czasu. Dodam, że gospodarstwo jest przepisane na mojego męza ale oni chcą pracować bo wiadomo pieniądze. I wychodzi taka sytuacja, że mąz ciągle pracuje, nic z tego nie ma. Ja teściów odwiedzałam ale już dłużej nie mogę już tego wytrzymać, bo to jest takie wykorzystywanie własnego syna. Próbowałam rozmawiać ze swoim mężem ale nie chcę go nastawiać przeciwko swoim rodzicom. Ja chcę po prostu żeby było jakoś normalnie, tym bardziej że mamy dziecko i mamy na kogo pracować. Mam nadzieję że mnie zrozumiencie i coś rozsądego poradzicie. Asia

Gość gość
to nazwij go

juz nie "pozdrawiam asia" ?:-) twoj problem nie dotyczy tesciow kobieto tylko meza, masz mu za zle, ze pracuje "za darmo" i jestes zawistna o jego siostre i ziecia, jesli to nie prowo to wspolczuje twojemu mezowi

Gość gość
asia, a moze pogadaj z mezem i powiedz mu co czujesz i ze ci zle jest