Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byscie odebrali takie zerwanie? Co tym kims kierowało?

Polecane posty

Gość gość

"Co słychać?:) Przepraszam, że piszę smsa, ale wiem, że jesteś w delegacji w mieście X i nawet nie wiem czy miałbyś czas rozmawiać. Chodzi o to, że ostatnio cos się we mnie wypaliło. Jeśli odczułeś ,że na ostatnim spotkaniu byłam jakas nieswoja to przepraszam, ale to dlatego, ze nie czuje juz tego co wczesniej. nie chce zebyś odbierał tego personalnie bo nie jestem na Ciebie zła ani obrażona. Poprostu lepiej będzie jeśli już nie będziemy się więcej spotykać. Było mi z Tobą cudownie i nie załuję czasu, który z Tobą spędziłam :) Zyczę Ci wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiam.pa"

Gość gość
jak bym odebrała? że ta dziewczyna jest pustą denną osobą a ten slogan o "wypaleniu się" jest juz tak nudny aż do obrzydzenia. I zanim mu to wyslesz zastanów się nad sobą, bo drugiego takiego fajnego faceta możesz już nie znaleźć...

Gość gość
A skad wiesz czy on jest fajny i co w ogóle o nim wiesz ? :D Śmieszą mnie niektore wypowiedzi na tym forum...

Gość gość
po co to pisanie ? olewal cie to moglas go tez odrazu olac raz a dobrze i zamilknac bez slowa tlumaczenia sie.

Gość gość
W taki sposob,ze pisze laska zrywajac,ale tak na prawde dajac mu futrke na wytumaczenie sie,zapytanie. Takie "no nic sie nie stalo,mi cos niepasowalo,ale mozesz sie jeszcze postarac"

Gość gość
21:38- tak robią ludzie niepoważni, a ja wolę jednak wyjasniac takie sytuacje :)

Gość gość
a co tu wyjasniac ? facet juz ci wyjasnil ,ze ma cie gdzies ,za glupia jestes zeby to zrozumiec ?

Gość gość sylwia
Mysle ze autorka jest kretynką..denny ten tekst.

Gość maczu piczu
Jak zamienisz to "personalnie" na "osobiscie" to mozesz tego sms-a opatentowac :D

Gość gość
Denny , nie denny taki wysłałam bo tak uznałam ze bedzie najlepiej jednak :)