Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Chłopak

Polecane posty

Gość gość

jestem z moim partnerem od prawie 5 miesięcy i zaczełam zauważać ze stara się wejść mi na głowę , mogę wychodzić z domu tylko z nim bądz z dwiema koleżankami które zna , nie mam prawa miec znajomych płci męskiej poza szkołą , zawsze kiedy do mnie przyjeżdza planuje różne rzeczy jak miło możemy spędzić czas ale on nigdy nie ma ochoty , ostatnio nawet zaczał ingerować w mój wygląd , kiedy pomalowalam paznokcie na różowo uparł się , ze mam zrobić czarne a na drugi dzien przyjechał do mnie do domu z czarnym lakierem do paznokci , kiedy poinformowałam go ze mam zamiar iść na solarium , stwierdził ze to nie potrzebne a on nie nawidzi opalonych kobiet , kiedy odparłam że chce zrobić do dla siebie odpowiedział ze mam podobać sie JEMU a nie sobie czy tez innym mężczyznom , zawsze kiedy wychodzimy gdzies "ze znajomymi" wychodzimy tylko z jego znajomymi iż on twierdzi ze moich ma głęboko w poważaniu , nie pozwolił mi iść na urodziny do znajomego mimo ze chciałam żeby poszedł ze mną , uparł się że nigdzie nie idzie a ja zostanę w domu bo inaczej mnie zostawi lub zacznie robić co mu się podoba , czy takie zachowania w związku są normalne ? mamy po 18 lat

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować