Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrwałam sobie właśnie siwe włosy bo to wstyd w młodym wieku mieć siwe

Polecane posty

Gość gość

wzięłam pęsete i wyrwałam 7 siwych włosów w okolicy prawej skroni, nie wiem dlaczego tu mam siwe a reszta głowy normalna ? wyrwalam i dupa, nie ma :) to wstyd miec siwe włosy w wieku 25 lat :O k***a ale stara juz jestem :O

Może to genetyka ;) Jak Ci przeszkadzają, to wyrwij i tyle lub farbuj. Nie wiem czy to też czasami nie ma związku z problemami hormonalnymi (bądź co bądź 25 lat to młody wiek, można się przebadać), a czasami to zwykła genetyka (zapytaj rodziny, kiedy zaczęli siwieć ;) A te zsiwiały bo tak, moja mama też siwieje z jednej strony bardziej ;)

Ja tam stara jestem, farba jest to pomaluje.

Gość Siwy Heniek spod tesco
To dobry czas żeby zjeść sobie gofra domowej roboty. W razie czego daje wam przepis. 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 2 łyżeczki cukru pudru lub kryształu 1 łyżka cukru wanilinowego 2 jaja 1/2 szklanki oleju roślinnego (np. słonecznikowego) lub roztopionego masła 1 i 1/3 szklanki mleka Mąkę wsypać do miski, dodać proszek do pieczenia, sól, cukier, cukier wanilinowy. Wszystko wymieszać a następnie dodać jajka, olej roślinny oraz mleko. Zmiksować mikserem na gładką masę, tylko do połączenia się składników. Ciasto można odstawić aby odpoczęło (na około 15 minut), ale nie jest to konieczne. Rozgrzać gofrownicę. Gofry piec przez około 3 - 3,5 minuty lub przez czas podany w instrukcji gofrownicy. Nakładamy ciasto chochlą i wypukłą stroną łyżki rozprowadzamy ciasto dokładnie po całej powierzchni. Gofry po upieczeniu odkładać na metalową kratkę. Posypać cukrem pudrem i polać syropem klonowym. Lub podawać z ulubionymi dodatkami np. marmoladą, dżemem, owocami i bitą

brokeninside87 dziś pewnie masz niedobór czegoś, współczuję cześć, xen x Cześć:).

coś jest z tym 25 r.ż., własnie w okolicy niego mój organizm też zaczął świrować. mogłyby mi nawet kolorowe wyrosnąć i bym się nie zdziwiła

Zagrzeje wodę i idę farbę nałożyć, bo już nie mogę na nie patrzeć.

Też mam siwe! Od spodu wręcz pasmo! Narzeczony mi powiedział jałmużna kolanach leżalam.. Mam to w d .... mam 26 lat :-)

Gość gość
Kciukiem masz siwe bo zresz jarmuż soczewicę i dużo purtasz a to przyspiesza proces gnilny białek.

Gość gość
Wstyd? Wstyd to kraść. Nieładne włosy może i nie są atutem, ale bez przesady, że wstyd.

Gość gość
kciukiem, cześć purtownico :)

Gość gość
Mowa jest o SIWYCH włosach a nie, nie ładnych. Wstyd że młodość może mieć siwe włosy? Wstydem jest być takim płytkim człowiekiem. Polecam przestać ogłupiające ujmujące kobiecości oglądać , czytać ogłupiające magazyny i TV.