Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćrafal29

Dziewczyny !!! Lubicie dobrych chłopaków ???

Polecane posty

Gość gośćrafal29

Opiszę jaki ja jestem a Wy napiszcie czy taki facet jest ok a najlepiej napiszcie co jeszcze powinien w sobie miec albo co powinien wyeliminowac lub zmienic. No więc jestem taki zwykły chłopak przed 30-stką, pracuję na magazynie, studiów nie zrobiłem. Z charakteru jestem bardzo taki przyjemny dla ludzi, empatyczny. Zawsze to ja dostaję w kośc od innych a mimo to sam się nie mszczę a każdego nowego człowieka miło ugoszczę. Co do dziewczyn : wystarczy mi jedna abym wiedział, że liczę się dla Niej. Wtedy mam motywację i chęci dac Jej drugie tyle od siebie. Nigdy nie zdradziłem. Wierzę w szczerą miłośc. Jestem uczuciowy i dbałbym o dziewczynę, która jest tego warta. Nie tylko dla oka albo przez pierwsze 5 lat ale całe życie. Z drugiej jednak strony nie ciągnie mnie za bardzo do pieniędzy, robienia kariery, wygody. I jak ? Co o mnie myślicie ?

Gość gość
Fajny z Ciebie facet. Wymień jeszcze swoje wady :-)

Gość gość
Przeciez juz wymienil...

Gość gośćrafal29
jeśli wady to i zalety :P

Gość gośćrafal29
to był krótki ale realistyczny opis. Jeśli wnikac w szczegóły to mogę wymienic te wady ale i zalety też aby było sprawiedliwie

Gość gość
Dobrzy chłopacy są spoko jak już w młodości się wyszalejemy z tymi fajnymi chłopakami. Wtedy odmawiamy seksu i udajemy porządne a oni się na to łapią jak wierzą w porządne kobiety :P Każda dziś szaleje sobie w młodości to jest norma.

Jeśli nie zabierasz się za mężatki, to nie mam zastrzeżeń.

Ja chciałam zawsze dobrego, miłego chłopaka. Nie interesowali mnie macho i bad boye no i co? G****o. Mój dobry, kochający, idealny chłopak chyba robi mnie w c***a. I jak tu Wam mężczyźni ufać?

Gość gośćrafal29
gosc 20:57 I na czym to szaleństwo kobiet w młodości polega ?

Gość gość
faktycznie wydajesz się miłą osobą, ale weź pod uwagę, że męża/ojca nie nadaje się ktoś kto ma "ambicję" spędzić resztę życia pracując w magazynie.

Gość gość
Już nie lubię, bo zwykle jak trafią na dobrą dziewczynę to sobie odbijają :) Poza tym nie lubię ludzi którzy nie dążą do sukcesu i nie chciałabym faceta bez studiów.

Gość gośćrafal29
Kinglike Słabo go znasz

Gość gośćrafal29
A co mają sobie odbijac na tej dobrej dziewczynie ? Studia często nic nie dają, chyba że są to dobre studia dzienne. Do sukcesu nie dążę bo to chyba niezgodne z moim powołaniem. Poza tym karierowicze mają wyprane mózgi i w tym wyścigu szczurów tracą wszelkie instynkty ludzkie. Mało jest ludzi, którzy mają dobre stanowiska i potrafią jednocześnie szanowac wszystkich.

Gość gość
pewnie,że lubie ;) fajny sie wydajesz :)