Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryyy23

Uczucie?

Polecane posty

Gość Maryyy23

Witajcie, Na studiach mam kolegę trochę starszego ode mnie, jest przystojnym facetem. Przez 4 lata (czyli praktycznie odkąd się znamy) nic między nami nie było i ja nic do niego nie czułam. Oprócz wzajemnego koleżeństwa, wspólnych wypadów na kawę między zajęciami, itp. Od pewnego czasu zaczęłam czuć do niego jakąś większą sympatię. Cieszę się na jego widok bardziej niż kiedyś, czuję ukłucie zazdrości gdy on rozmawia z innymi. On z kolei chyba więcej się do mnie uśmiecha i przytula (niby tak po koleżeńsku). Nie wiem co o tym myśleć, za.miesiąc kończę te studia i obawiam się, że stracę z nim kontakt a tak, w sercu sobie myśląc po cichu, wcale bym tego nie chciała. Czy jest szansa, że to się przerodzi w coś większego? Jak dalej poprowadzić tę znajomość? Czy tylko może ja sobie uroiłam te moje początki uczucia do niego?

nadal umawiaj sie na kawe i zobaczysz jak znajomosc sie rozwinie. myslisz ze dzien po odebraniu dyplomu zmieni numer? :)

Gość Maryyy23
Ale czy nie odbierze tego jako narzucanie się?

Gość Maryyy23
Nie ale boję się, że on jakoś dziwnie to odbierze :) Że całe moje zauroczenie od razu wyjdzie na jaw :) i że się tego wystraszy

ale ze co? rzucisz sie na niego jak glonojad na szybe? :) serio chcialabys faceta, ktory moze sie wystraszyc wyjscia na kawe?

Gość Maryyy23
No nie chciałabym :) Faktycznie może przesadzam

Gość Maryyy23
Umowię się z nim po obronie

Gość Maryyy23
Dzięki :)

Gość gośćv
On musi Cię bardzo lubić <3