Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o matkę moj brat dostał mieszkanie socjalne i ojciec ze robi remonty to siedział tam od rana do wieczora, a po pracy od razu po obiedzie tam jechał. Dołożyli mu do projektu a nawet chyba matka mu na niego dała około tysiąca zł. Matka wkładała w to mieszkanie bo on miał mało albo nigdy nie miał, a jeździł na wycieczki. Teraz ja się staram bo żeby się stąd wyprowadzić to innego wyjścia nie mam, chyba ze pokój gdzieś wynajmę ale ile mozna. Faceta nie mam i matka mi niedawno powiedziała ze jestem pasozytem i fakt jestem bo Mam już swoje lata mało zarabiam i nie stać mnie na mieszkanie. Mam jej dość. Przed chwilą zaczęłam rozmowę na temat tego mieszkania ze jak dostanę to nawet na projekt nie będzie mnie stać ani na remont. A ona a może nawet nie będzie potrzebny projekt i ze co ona poradzi i żebym się wycofała jak nie mam kasy. Myslalam ze chociaż powie pomożemy Ci czy coś w tym stylu. Wiem ze napiszcie ze żeruje na matce nie żeruje bo chodziło tylko o te słowa, a ona nic. Już mam dość tego p********o życia i naprawdę chce umrzec nic mnie tu nie trzyma. Chce sie zamienic z kims kto ma raka a ma dzieci meza lub żonę ja się tu mecze i to bardzo. Nie chce zyc

Gość gość
..n

Gość gość
Up

Gość gość
nie rozumiem o co chodzi. to co napisałaś nie trzyma się kupy. chodzi o jakieś mieszkanie i projekt? używaj przecinków i kropek.