Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdziwionyXYZ

Czy mam jeszcze szansę na kobietę, przeciętne zarobki

Polecane posty

Gość ZdziwionyXYZ

Hej! Czemu kobiety to takie materialistki... Wiadomo, że facet powinien być: - ładny, wysoki - bogaty - w miarę młody - zdrowy No ale, wiele kobiet ma mega wymagania i woli być pannami,a później po 35 roku życia "wścieklizna macicy" albo przeistaczają się we wredne sfrustrowane stare panny... Mam 30 lat, wyglądam młodziej (brak siwizny, łysienia, brzuszka). Zarabiam ok 4000 zł na rękę, mam używany stary samochód klasy minivan (7osobowy), mieszkam w zwykłym bloku (w miarę nowy), 2 pokoje, garaż. Ubieram się normalnie, 2 razy w tygodniu chodzę na siłownie lub biegam. Np. jednej nie pasowało, że za mało zarabiam i mam za mały samochód (no wielki nie jest, ale niemniej jest to 7 osobówka, ma ok 167 cm wysokości auto, jej auto miało 170 cm wysokości i miało 4x4 napęd - Kia Sportage). Inna znowu wpadła w depresje, przestał się odzywać, mimo, że chciałem jej pomóc, itp z leczeniem.

Gość gość robotnik
Ja mam 1200 na rękę i żyje...

Gość gość
Ja 1200 robiąc na czarno hehe.

Gość gość
Nie kobiety to materialistki, tylko Ty wybierasz jakieś przychlasty. Zastanów się kogo wybierasz. A co do depresji, doucz się może, bo ta choroba się tym objawia.

Gość ZdziwionyXYZ
Wiem czym sie objawia. Ale nie moge jej pomoc

Gość gość
mi byś pasował ale ja już zajęta,według mnie wybierasz takie pokręcone kobiety,nie wiem czy wszystkie to materialistki ,ja nią nie jestem

Gość gość
dziś Nic o facecie nie wiesz poza tym ile zarabia, jaki ma samochód i mieszkanie, ale już wiesz ze by ci pasował.. I ty twierdzisz, że nie jesteś materialistką..

Gość fak de bycyś
bo większość bab to tępe suki, wygodne i leniwe, najlepiej to by nic nie robiły, dały się zalać leżąc jak kłoda, potem wykluły bachora i miały ciągle wymagania, a ty jèb jak ciul 24 na dobe aby księżniczka mogła leżeć i pachnieć i mieć służbe w domu do wszystkiego, haha... to tępe suki co naoglądały się TV seriali i naczytały czasopism o celebrytkach i mają bardzo pokręcone pojęcie o REALNYM życiu. A hooj z nimi, niech gniją same aż im się peezdy zakleją

Gość gość
już jadek? to on dał takie dane do oceny,i te dane nie zrażają mnie do niego,cięzko pojąć?pasowałby czyli otwarta droga a co potem i ile potem to zależy oczywiście od charakteru itd. ,tu rozmawiają debile czy ludzie?i nie jestem materialistką franco :-)

Gość gość
Mi byś pasował, ale mam prawie 40 lat więc pewnie jestem za stara dla ciebie. Ale mam miły charakter, nie jestem upierdliwa, mam dobre serce i nawet szczupła jestem. Cóż życie. A jeszcze jedno,też zarabiam 4000.Czasem nawet 5000 jak jest dużo zleceń. Też mam mieszkanie i samochód jakby co.;)

Gość gość
jak dla mnie coś jest z tobą nie tak bo opisujesz siebie jako ideał z zarobkami netto ponad przeciętnymi i jeszcze narzekasz. Coś musi być na rzeczy, że uciekają od ciebie.

Gość gość
i jeszcze ci franco dopowiem że jakby miał świetny charakter i zarabiał mniej to tez mnie nie zrazi i co ? łyso Ci? i jakby nie miał swojego mieszkania to też nie,bo ja mam i pod mostem nie bylibyśmy,nie kocham za to co kto posiada

Gość gość
a z każdą cip.ą prawie jest coś nie tak,dobrze was znam,przede wszystkim jesteście interesowne

Gość gość
15:56 To zamiast c**y wez sobie jakiegoś c***a. Obydwoje będziecie zadowoleni 🖐️

Gość gość
ale ja jestem kobietą :-) i nie lubię ci.p:-)

Gość gość
Hmm wydaje mi się, że takie niefartowne zrządzenie losu miałeś ;) może w złych miejscach szukasz ;)

Gość gość
Może masz pecha.

Gość gość
Czasem to kwestia szczęścia

Gość gość
10 000 minimum !

Gość gość
Wiesz ja się zakochałam w gościu co miał 1700 PLN, ja miałam o 1 tys więcej i NIGDY nie krytykowałam go z tego powodu. Problem leżał po jego stronie - ćpał i miał obsesję na punkcie anorektyczek, co sam mi wyznał dosłownie - uwielbiał dziewczyny z 5 cm przerwą miedzy nogami ale one zawsze miały wymagania i fochy i dąsy. Związał się ze mną bo jestem grubsza i miał nadzieję, że ja będę mieć lepszy charakter i mniej jadu. Problem w tym, że ciągle mi dokuczał z racji wyglądu i poniżał mnie, mimo, że rzekomo mnie kochał i pierwszy wyznał uczucie. Ja nigdy się nie śmiałam z jego statusu, kasy, mieszkania w bloku gierkowskim itp. Więc kochani to nie jest tak, że tylko przeciętny albo ubogi facet umie kochać. Ubogi facet też potrafi być sadystą psychicznym.

Gość gość
aurorze ja Cie wzeme, tylko ja mam 32 lata, moze byc?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy znajdziesz odpowiednia kobietę i kiedy? Czym się będzie zajmowała itd. napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość maaaatematyk
A ram zam zam, a ram zam zam] Wzór na wiek kobiety: Optymalny wiek kobiety = (wiek mężczyzny/2) + 7 czyli skrócony wzór owk = (wm/2)+7 Czyli przykładowo dla: 20 letniego mężczyzny = 17 latka , bo 20/2=10+7=17 30 letniego = 22 latka 40 letniego = 27 latka 50 letniego = 32 latka

Gość gość FSO
Musisz kupić FSO POLONEZA!

Gość gość
Autorze jedyne co mogę Tobie poradzić to byś poszukał sobie partnerki wśród nastolatek. One nie będę miały tak wygórowanych finansowych wymagań. Sam mam dziewczynę nastolatkę a mam 28 lat.