Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz jadłospis?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat 172cm 55 kg. I zastanawiam sie czy dobrze jem . czy nie za duzo i jak wyglada wasz jadłospis? To mój przykładowy: Śniadanie:duży jogurt jogobella,bułka z masłem i bułka z nutellą 2 śniadanie: drożdżówka z serem 100G orzeszkow ziemnych Obiad:3 placki ziemniaczane z majonezem i 3 z jablkiem i cukrem, surowka z selera Podwieczorek 500ml lodow waniliowych Kolacja: domowa tortilla meksykanska i banan z maslem orzechowym i nutellą Dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
za dużo węglowodanów, za mało błonnika

Gość gość
mało wartościowe jedzenie, niby nie fast food, ale i tak śmieciowo. jogurt owocowy kupny? lepiej naturalny zmiksować ze świeżymi owocami, bułki pełnoziarniste, jedna połówka z serkiem twarożkowym i miodem, druga z żółtym serem i warzywami! zamiast drożdżówki z serem - pełnoziarnista kanapka z wędliną lub serem i warzywami (roszponka, ogórek, rzodkiewka) banan z maslem orzechowym i nutellą ?!?!?! nie lepiej banan i bakalie?

Gość gość
nadwagi nie masz, więc chyba nie jesz za dużo. bardziej chodzi o jakość jedzenia. za dużo przetworzonych produktów. jak twoja cera radzi sobie z taką ilością słodkiego? masz pryszcze?

Nie obraź się ale jakbym tak jadła to chyba bym ważyła ze 150kg jak nie więcej. Owoców nie jadamy po 16 bo źle na nas działają, poza tym Nutella to samo zło (duzo cukru w cukrze) i wielkośc posiłków tez moim zdaniem spora. Mój plan na dziś: Śniadanie : 1 kromka chleba razowego + 100gr białego sera ze świeżą bazylią 2 śniadanie : świeży sok jabłko+ szpinak + pokrzywa Obiad: zupa z brukselki Kolacja: sałatka z kurczakiem

A ja jem wszystko i w weekendy pizzę z Party Pizza zamawiamy. I nie tyje ale ruszam się w tym tkwi sens.

Gość gość
Ja bardzo często korzystam z oferty www.sushiwesola.pl w Stolicy. Mają na ulicy Zwycięzców 4 bardzo dobre jedzenie :)

Gość gość
Ja korzystam z sushiwesola.pl w Warszawie.