Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To smutne że młode dziewczyny zamiast iść do pracy wolą uprawiać seks za kase

Polecane posty

Gość gość

prostytutcja wśród młodych dziewczyn jest obecnie bardzo powszechna , na portalach randkowych, erotycznych, czatach, wszedzie oglaszają sie dziewczyny ze szukają sponsora, malo ktora pisze ze jest zwyklą dzi/wką, one szukają sponsora, chcą byc ''utrzymankami'' buhaha wiekszosc jednak to ukryte prostytutki, spotykają sie tylko z facetami którzy beda jej placic, dawac prezenty, utrzymywac... Własnie widzialem jedną fajną laske, 20 lat, dopisek ze spotyka sie z mezczyznami z KLASĄ... wiadomo o co chodzi, niektore piszą k(l)asą :O

Gość gość
Bo z praca jest ciezko, naprawde. Ja mam kilka zawodow i rodzine na utrzymaniu i proponuja mi w duzym miescie 8zl/h A mlodsze pokolenie marzy o nowych ciuchach, dobrym sprzecie i... nie stac ich

Gość gość
niestety

Gość gość
Ja po moich studiach humanistycznych wysłałam ponad 1000 Cv swego czasu, i nie dostałam ani jednej propozycji pracy, a mieszkam w miescie 500 tys. ni e mam pojęcia co robia młode , biedne dziewczyny ze wsi, ale chyba właśnie to co piszesz. I trudno się dziwic

Gość gość
puszczają się głównie te z miast, dziewczyny ze wsi zachodzą w ciąże i przechodzą na utrzymanie faceta i zasiłków, na wsi prawie nei ma 25 letnich singielek

Gość gość
dokładnie, na polskiej wsi niewiele sie zmienilo przez ostatnie 20 lat :O

Gość gość
Pracodawcy w korpo wola zatrudniac kobiety, bo te sa bardziej ulegle i mniej sie stawiaja. A po za tym moga im miej dac kasy.

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie warszawskim.

Gość gość
bo są leniwe jak ich matki i babki

Gość gość
same wybierają "łatwą" kase, która z czasem nie okazuje się łatwa

Gość kotoza
To smutne, że zamiast zając się pracą nad sobą autorzy takich postów muszą się dowartościować kosztem głupich lachonów i co więcej na ich podstawie ferować wyroki o ogóle młodych kobiet. Oczywiście to że stary facet zdradza żonę z taką siksą jest akceptowalone i normalne bo w końcu płaci za towar... Po co mieć zasady jak ma się kasę... A to że jest potencjalnym, zakamuflowanym pedofilem to przecież nic takiego

Gość gość
Takie są fakty, że się sprzedają nawet panienki z tzw. "dobrego domu". Upadek wartości, brak norm moralnych, lenistwo, chęć pokazania się lepszym ciuchem, telefonem, kosmetykami przed koleżaneczkami, czy kasa na używki. W młodym wieku zaczynają jako galerianki, szukają sponsora i tak już zostaje.

Też bym se chciał brać kasę w zamian za seks zamiast chodzić do roboty, ale nie jestem kobietą:D

Gość gość
bo w naszym p*********m kraju się nie opłaci pracowac

Gość gość
Kiedyś było to samo, tylko nie było Internetu i mało się o tym mówiło. W szlacheckiej Polsce było to na porządku dziennym. Nic nowego. Teraz ten temat tołkuje się codziennie i tak szokuje.

Gość gość
Nie pyerdziel że zawsze tak było, bo nawet 20 - 30 lat temu tak nie było. Nie mierz innych własna miarą, ty q****.