Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety które spowiadały się a dalej uprawiają seks przed ślubem to spowiedź

Polecane posty

Gość gość

jest nieważna

Gość gość
rzadko sie spowiadam, jesli juz sie zdarzy raz na 3 lata to nigdy nie mowie o upr. seksu czy masturbacji, to moja sprawa a nie ksiedza.

Gość gość
gość dziś to źle robisz uprawiając seks przed ślubem grzeszysz i możesz pójść do piekła.

Gość gość
nie przewiduje zadnych slubow w swym zyciu

Gość gość
A nie chciałabyś zostać czyjąśh żoną?

Gość gość
Nie znasz sie ja byłam w takiej sytuacji i idac do spowiedzi przedślubnej ksiadz nie udzielił mi rozgrzeszenia bo już mieszkalismy razem po cywilnym a jescze przed koscielnym..Wzielismy koscielny poszłam po raz drugi do spowiedzi wtedy tamto sprzed zostało mi odpuszczone.Na tym to polegało. Teraz też chodzę regularnie bo od dziecka zyję wg przykazań.Nie scudzołożyłam a że z narzeczonym mieszkałam mając jedynie cywilny to kiscielny to załatwia i po sprawie.s

Gość gość
boże ale po co mówic ksiedzu na spowiedzi o wszystkich grzechach. jesli juz sie spowiadam to z wielu rzeczy, ale nigdy z masturbacji, seksu czy np. grzesznych myslach nt. ksieży, gdyż uważam ze są największą mafią świata. nie nie chciałabym, bo nie moge nikomu zagwarantować miłości do grobowej deski, u mnie wszystko może się zmienić np. za 3 albo 10 lat. jestem uczciwa pod tym względem i nie mamię dozgonnymi uczuciami. w ogóle ludzie powinni być bardziej odpowiedzialni i na trzeźwo zastanowić się czy tak naprawdę beda w stanie wytrzymac z 2 człowiekiem nawet i 50lat, kiedy wszystkie motylki opadną itd. a tu większość hura byle predzej, byle impreza sukienka torcik kasa kasa prezenty bachory. jakies to niesmaczne dla mnie.